Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
argentarius napisał(a): Dzisiejsza sesja okazja na L na otwarciu.
argentarius napisał(a):Moim zdaniem to nie koniec wzrostów, idziemy w górę przynajmniej do końca serii. Do końca tygodnia może jakieś niezdecydowane ruchy, ale od nowego tygodnia ostra jazda w górę. Zbyt dużo osób boi sie tych wzrostów abyśmy mieli spadać. Mówie to z punktu widzenia psychologicznego. Rajd Św.Mikołaja nadal w grze. Zobaczymy kto ma rację. Dzisiejsza sesja okazja na L na otwarciu.
andy napisał(a):wczoraj, ładnie zagrali płaską nieregularną i na nią wielu zawodników dało się nabrać, na Mikołaja nie narzekajcie bo ruch był caiem niezły od 2140
andy napisał(a):Prezes,warto zachować ostrożnośc ,bo dopóki ne zejdziemy na zamknięciu poniżej 2284, niczego nie można być pewnym
argentarius napisał(a):Ażeby nie było wątpliwości...ja na L dzisiaj na otwarciu. Uważam, że bedziemy dalej iść w górę, ale nawet jeśli nie to i tak domkniemy dzisiejszą lukę. Od nowego tygodnia rajd w górę. Zobaczymy kto ma rację, sam jestem bardzo ciekawy.
argentarius napisał(a):Ażeby nie było wątpliwości...ja na L dzisiaj na otwarciu. Uważam, że bedziemy dalej iść w górę, ale nawet jeśli nie to i tak domkniemy dzisiejszą lukę. Od nowego tygodnia rajd w górę. Zobaczymy kto ma rację, sam jestem bardzo ciekawy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości