Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Abbasadore napisał(a):Póki co mój scenariusz z krachem w USA i mocnym GPW wypełnia się idealnie. Pierwotnie spodziewałem się Rajdu w grudniu to wtedy mielibyśmy mały diament i aktualnie korektę po wybiciu - czyli jeszcze z tydzień spadków i dalszy wzrost. Albo realizacja dużego diamentu, który wygląda książkowo i po dalszej konsolidacji w obrębie diamentu wybicie w którąś ze stron i intuicja podpowiada mi, że będzie to góra mimo tych wszystkich death crossów w USA...
prezes102 napisał(a):Jasne, u nas będzie korba, a na Zachodzie krach. Że też na to nie wpadłem. Jutro biorę L za cały majątek, choćby Dżapan minus 5 spadał.
Abbasadore napisał(a):prezes102 napisał(a):Jasne, u nas będzie korba, a na Zachodzie krach. Że też na to nie wpadłem. Jutro biorę L za cały majątek, choćby Dżapan minus 5 spadał.
Przecież niedawno pisałeś, że wziąłeś L za cały majątek, a później że S za cały majątek a diament jest o tyle ciekawy, że można tam i dostrzec podwójne dno, podwójny szczyt, czyli łatwo ludzi oszukać - formacja idealna na przetasowanie portfeli przez dużych graczy
Ole napisał(a):W przypadku poprawy nastrojów jest możliwy orgr na fw intra.
Powyżej 2320 możliwy ruch do 2350.
andy napisał(a):Ryztyz, czy uważasz że można grać tylko na nie czytelne formacje?a jak grasz na zależności np. harmoniczne to grasz też tylko na nie czytelne?
Abbasadore napisał(a):Kiedy już zacząłem wierzyć w dalsze wzrosty, zaczął działać diament - po skali spadku uważam, że robimy ten duży książkowy z zasięgiem na 2170-2200
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości