ryztyz napisał(a):taka koncepcja 15 minut,
widzę że nie wyciągasz wniosków ze wczorajszej nauki ...
to zwykle fascynujące gdy ludzie popełniając ten sam błąd oczekują innego rezultatu niż logika i historia poprzednich razów podpowiada
challengeFW
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):taka koncepcja 15 minut,
challengeFW napisał(a):ryztyz napisał(a):taka koncepcja 15 minut,
widzę że nie wyciągasz wniosków ze wczorajszej nauki ...
to zwykle fascynujące gdy ludzie popełniając ten sam błąd oczekują innego rezultatu niż logika i historia poprzednich razów podpowiada
challengeFW
jacek2978 napisał(a):zdecydowanie S dzis stany troche hamuja spadek ale jak tylko bedzie czerwien zagranicy to polecimy ostro w dol
ryztyz napisał(a):nauka nie nauka
dałem koncepcje, a nie bardzo rozumiem jaką to naukę wczoraj mi zapodałeś?
challengeFW napisał(a):
formacja oRGR generalnie działa/gra/daje zarobić w TRENDACH WZROSTOWYCH jako kontynuacji , po dużych spadkach może zadziałać jako formacja odwrócenia - wykres Day / Week.
Póki mamy trend SPADKOWY póty formacją płacącą powinna być RGR
challengeFW napisał(a):
prędzej 2222/1 => 2205 ujrzymy , zapraszam
challengeFW
jacek2978 napisał(a):jest nadzieja ze ujrzymy 1740 szybciej jak sie spodziewalem
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):jest nadzieja ze ujrzymy 1740 szybciej jak sie spodziewalem
Mało. 1 410. Albo 966 nawet. Ale póki co pobrałem L po... 34. No i na fix masakra. Trzymam - kontrariańsko. Za dużo osób chwali się S. Dziś już mignęło mi z kilka razy w reklamach "łatwy zarobek na spadkach, wiesz jak?".
W AT, Mikołaja i krasnoludki nie wierzę, ale jesteśmy w okolicach Fibo 61,8%, to MUSI odbić, choćby do 38,2%, czyli 2 280. I pod to gram.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości