Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Cup and handle ma krótkie? No to spadki pewne. Ostatnio idealnie trafiłeś PKN i LTS. W takim razie rano luka już pewna. I po co kreski, wystarczy dobry prowadzący!
FW40 powiadasz? No spróbujemy z tymi szortami, jak trochę zarobię na FW20.
ryztyz napisał(a):uwaga na shorty,
wyglada ze szykuje sie niezla jazda w gore
challengeFW napisał(a):W związku z powyższym ruch powinien być kontynuowany w dniu jutrzejszym w rejony 2300/5 - jako korekta ostatniego spadku od max 2361
challengeFW napisał(a):W związku z powyższym ruch powinien być kontynuowany w dniu jutrzejszym w rejony 2300/5 - jako korekta ostatniego spadku od max 2361
challengeFW napisał(a):challengeFW napisał(a):W związku z powyższym ruch powinien być kontynuowany w dniu jutrzejszym w rejony 2300/5 - jako korekta ostatniego spadku od max 2361
założony CEL zrealizowany
można kierować się w dół
challengeFW
ryztyz napisał(a):O tym mowilem.
Po czasie okazuje sie ze kazdy mial racje z wykresem. Ty ze zejdziemy na 221x ja ze pojdziemy na 229x. Po czasie kazdy ma racje.
ryztyz napisał(a):Co zrobiles ze swoimi pozycjami po 2235 i 2245 wczorajszymi?
Wg mnie powinnismy zejsc w okoice 225x i tam sie rozegra co dalej z kierunkiem
challengeFW napisał(a):ryztyz napisał(a):O tym mowilem.
Po czasie okazuje sie ze kazdy mial racje z wykresem. Ty ze zejdziemy na 221x ja ze pojdziemy na 229x. Po czasie kazdy ma racje.
różnica polega na tym że mowa o 2299 gdy rynek spadał jest czymś innym niż mowa o 2300/5 gdy rynek wykonał zwrot ... a co byś powiedział gdyby nie było powrotu z 2211 i spadło pod 2205 ?ryztyz napisał(a):Co zrobiles ze swoimi pozycjami po 2235 i 2245 wczorajszymi?
Wg mnie powinnismy zejsc w okoice 225x i tam sie rozegra co dalej z kierunkiem
co zrobiłem jest nieistotne - załóżmy że trzymam i dziś dołożyłem S
challengeFW
ryztyz napisał(a):tylko o zwrocie napisałeś już po utopieniu dwóch pozycji to też chyba różnica- nikt nie ma pretensji
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości