Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
cup & handle napisał(a):moim zdaniem jutro rząd obniży podatek vat o 5% i pgnig znajdzie gigantyczne złoża gazu na podlasiu, co stworzy z tego regionu nowy texas
pod to gram, zdecydowanie short squeeze
ps. wig20 może rosnąć jak sp500 spada, tak mi się wydaję przynajmniej
cup & handle napisał(a):moim zdaniem jutro rząd obniży podatek vat o 5% i pgnig znajdzie gigantyczne złoża gazu na podlasiu, co stworzy z tego regionu nowy texas
pod to gram, zdecydowanie short squeeze
ps. wig20 może rosnąć jak sp500 spada, tak mi się wydaję przynajmniej
jacek2978 napisał(a):2083 do rozliczenia niebedzie zaskoczeniem
irtek62 napisał(a):Ja tylko tak w kwestii formalnej bo to przewaznie budzi wiele nieporozumień,,chodzi mi o podawanie swoich pozycji są jakieś zasady?? np...podawanie wejścia, SL i ewent TP.. czy tylko sama realizacja zlecenia bez podania wejścia lub nie ma żadnych zasad i jest to tylko i wyłącznie uzależnione od piszącego????
irtek62 napisał(a):Skipper OK jesli ma to pomóc piszącemu to mam taką małą uwagę w tfe fala 2 nie moze jeść ponizej początku fali 1 a w twojej rozpisce widze ze tak właśnie to rozpisałeś....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości