Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
argentarius napisał(a):Myślcie co chcecie, ja wam powiem, że mamy hossę, na razie nieśmiałą, ale uważam, że do końca roku będziemy rosnąć i nie tylko do końca roku, po nowym roku również. Wiem, że S&P spada, DAX również, ja patrzę się na nasze indeksy rózne branże, banki, budownictwo, energia itd. Widzę BUX oraz indeks brazylijski. Inne indeksy giełd rynków wschodzących nie sprawdzałem. Cieżko w to uwierzyć, S&P krzyż śmierci a u nas ma rosnąć, ale się to już dzieje na BUX i Brazylji.
andy napisał(a):a tak w ogóle to mamy duzy orgr z zasięgiem -2426
andy napisał(a):na 5mi.-- G-2211, R1-2326, R2-23115 ,wybita linia szyji-2311
ryztyz napisał(a):Widac ze do rozliczenia spadkow nie bedzie. Rynek trzymany za pysk. Polecam zobaczyc gdzie bylo rozliczenie wrzesniowe a gdzie jestesmy teraz i wnioski wyciagnac samemu.
Kilka osob w zeszlym tygodniu wieszczylo wielkie spadki i nagle zrobilo sie cicho..hmm? Ciekaw jestem czy ucieli straty czy trzymaja do rozliczenia.
W troche dluzszym terminie to wydaje mi sie ze beda chcieli zamknac luke na 2492- ja o niej mysle juz od jakiegos czasu ale sam nie dam rady jej domknac;)
Major napisał(a):Przedstawiam najbardziej prawdopodobne ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości