Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Wczoraj pachnialo mi dystrybucja juz na koniec dnia
Dwa dni spadkow wg mnie nas czeka pytanie na ile dotkilwych
ryztyz napisał(a):Rzadko, niezmiernie rzadko zdarza sie by 3 kolejne sesje mialy podobny przebieg. Czyli po poczatkowym zjezdzie w dol potem odrabianie w gore ponad maksima. Zatem zakladam ze dzisiaj jeszcze bedIemy nizej pod dzisiejszymi dolkami
Niedlugo sie dowiem czy mam racje
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):Rzadko, niezmiernie rzadko zdarza sie by 3 kolejne sesje mialy podobny przebieg. Czyli po poczatkowym zjezdzie w dol potem odrabianie w gore ponad maksima. Zatem zakladam ze dzisiaj jeszcze bedIemy nizej pod dzisiejszymi dolkami
Nie masz. Na 2 343 czeka ukryte kupno. Finisz będzie na maksach. Wskaźniki schłodzone, czas na zmianę kodu na 24xx.
ryztyz napisał(a):Rzadko, niezmiernie rzadko zdarza sie by 3 kolejne sesje mialy podobny przebieg. Czyli po poczatkowym zjezdzie w dol potem odrabianie w gore ponad maksima. Zatem zakladam ze dzisiaj jeszcze bedIemy nizej pod dzisiejszymi dolkami
Ole napisał(a):Wariant, że fala e została już zakończona też jest możliwy.
Ole napisał(a):Są wstępne sygnały kupna.
hossafan napisał(a):Nie oszukujmy się. Przy takim LOPie to się będziemy bujać i bujać bez kierunku, więc po co tracić hajs?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości