Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):Są niezłe obroty, ruch - jeśli nastąpi - może być wiarygodny.
To 3 falka w 3 - będzie jazda.
Major napisał(a):Ole napisał(a):Są niezłe obroty, ruch - jeśli nastąpi - może być wiarygodny.
To 3 falka w 3 - będzie jazda.
Rozumiem, że masz na myśli S?
Pamiętajmy, że zrobili już 300 pkt. Kiedyś słyszałem takie stwierdzenie: "Teraz to już może tylko rosnąć:)"
nowicjusz napisał(a):Ja obstawiam dzisiaj 2388 maks potem dół
Pozdro
Ole napisał(a):Wygląda to na rysowanie chorągiewki na intra. Może to oznaczać atak na 2400.
Major napisał(a):Ole napisał(a):Wygląda to na rysowanie chorągiewki na intra. Może to oznaczać atak na 2400.
Marny ten atak szczyty. Widocznie rozpoczęliśmy korektę. Jakie targety obstawiacie? Dobrym poziomem było by 50% od dołka na 2081, ale nie wiem czy dadzą rade aż tyle...
topix napisał(a):Jak na razie zadnej biedy dla longa nie widać.
zdrówka
Topix
zargo napisał(a):Major napisał(a):Ole napisał(a):Wygląda to na rysowanie chorągiewki na intra. Może to oznaczać atak na 2400.
Marny ten atak szczyty. Widocznie rozpoczęliśmy korektę. Jakie targety obstawiacie? Dobrym poziomem było by 50% od dołka na 2081, ale nie wiem czy dadzą rade aż tyle...
Rozumiem, że masz już S - jakieś argumenty za?
ryztyz napisał(a):topix napisał(a):Jak na razie zadnej biedy dla longa nie widać./quote]
Widac.
Dywergole na dziennym rsi i godzinowym histogramie. Na 20 min juz poszedl S
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości