Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
vtec napisał(a):Do ilu dobijemy? 85 i odwracac sie?
vtec napisał(a):Do ilu dobijemy? 85 i odwracac sie?
Ole napisał(a):Mam sygnał kupna. Ale to tylko korekta.
jacek2978 napisał(a):usdpln kierunek 4 zeta trzymac Lki i zarabiac
jacek2978 napisał(a):jacek2978 napisał(a):usdpln kierunek 4 zeta trzymac Lki i zarabiac
gra ktos jeszcze na usdpln?
ja tu widze ostre solidne wzrosty do okolic 4,20
a co do wig 20 zdecydowanie S
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):jacek2978 napisał(a):usdpln kierunek 4 zeta trzymac Lki i zarabiac
Ja już spasowałem. Wycofuję się z rynku po Waszych wpisach.
A Ty sobie nie rób żartów z ludzi, kilka dni temu pisałeś, że będzie ostry spadek na USDPLN. Przypomnij sobie i nie wódź na pokuszenie nowych na tym forum.
Mój system tak dziś zgłupiał, że dał L po 80 i S po 60. No to ja dziękuję za taką grę. Pewnie jutro znów luka i 2 400, ale to już beze mnie...
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):jacek2978 napisał(a):usdpln kierunek 4 zeta trzymac Lki i zarabiac
Ja już spasowałem. Wycofuję się z rynku po Waszych wpisach.
A Ty sobie nie rób żartów z ludzi, kilka dni temu pisałeś, że będzie ostry spadek na USDPLN. Przypomnij sobie i nie wódź na pokuszenie nowych na tym forum.
Mój system tak dziś zgłupiał, że dał L po 80 i S po 60. No to ja dziękuję za taką grę. Pewnie jutro znów luka i 2 400, ale to już beze mnie...
kilka dni temu bylem na S na usdpln poniewaz byli nad przepascia 3,72 ale niestety obronili wiec teraz silne wzrosty 4,20 czeka nas
prezes102 napisał(a):re Jacek
Ciekawe... 4,03? To by musiał krach być jakiś. Mnie to wygląda raczej na ustawianie na ostry spadek właśnie i tanie zakupy na GPW. Czyli kierunek 3,60 i 2 700 u nas. Ale to z moich dawnych wyliczeń, już na nich nie gram.
W ogóle nie gram - ta dzisiejsza sesja mnie wymęczyła.
Koniec.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości