Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):127-2336, pierwszy zasięg z konsolidacji-2337, Danielewicz-2329-34 palec na enter
vtec napisał(a):Dziękuje za wszystkie wpisy kierowane do mnie, z każdego czerpię inspiracje i daje mi do myślenia, naprawdę dobrze że trafiłem do was na forum:) Czy uważacie ze zagranie na odreagowanie po takich spadkach ( dax już odbił troszkę) to dobry pomysł czy kopanie się z rynkiem, ( dodam że kupno i ustawienie odrazu sl 5 pkt niżej, na tyle mogę sb pozwolić by zaryzykować stratę) :) ?
vtec napisał(a):Zamknęliście pozycje czy trzymacie ? Ja wymiękam i zamykam, zaczynamy odbijać powolutku, na dziś wystarczy spadków chyba
jacek2978 napisał(a):usdpln ciagle pod oporem 3.84 jesli przejda to kierunek ponad 4 zeta a wig 20 spokojnie polecia na 2300
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):usdpln ciagle pod oporem 3.84 jesli przejda to kierunek ponad 4 zeta a wig 20 spokojnie polecia na 2300
2 300? Żarty jakieś. Dziś niby przewaga podaży, niby złamanie 2 360, a tu ledwo parę punktów w dół od wczoraj. Ktoś sprawdza bilety i nie pozwala na wejście w L.
A merytorycznie, nadal nad wsparciem (wsparciątkiem) z tego rysunku topixa bodaj, więc L. U mnie bez zmian. 2 300 to sfera marzeń.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości