Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):Przekopało czy jedynie naruszyło? Fałszywka czy ruch powrotny do przełamanej linii i dalej w dół ? W czwartek powinniśmy poznać golasa.
zdrówka
Topix
prezes102 napisał(a):topix napisał(a):Przekopało czy jedynie naruszyło? Fałszywka czy ruch powrotny do przełamanej linii i dalej w dół ? W czwartek powinniśmy poznać golasa.
zdrówka
Topix
Codziennie chcemy go poznać i ciągle mamy konsolę. Nie to, co w USA. Tam piękne, czytelne trendy. Ale u nas close wypadło nad linią wsparciątka, więc niech nas nie zwiedzie ten rysunek.
Dopóki nie pęknie na zamknięciu poziom 2 350 - 55, L jest obowiązujące. A do Stanów mamy coraz więcej do nadgonienia, może ruszymy już jutro?
prezes102 napisał(a):Jacek - podaj argumenty za S. Ja widzę męczarnie dzień w dzień, spadki zwykle idą szybko, to wzrosty są powolne, a tu czas ucieka, a spadki nie nadchodzą. Jak zaczną się sesje z falą wzrostową, to Ci, co dziś grają na spadki, nie zdążą nawet ustawić SL.
Niech no tylko wyjdą z 2 400. Dziś tego nie zrobili, bo cała leszczyna chciała L na openie. Dostała. I od razu obuchem w głowę, moim zdaniem fałszywy sygnał. Nawet nie skończyli blisko minimów, o czym tu dziś piali eSkowicze, jakieś 2330 czy coś im się śniło. Jest jedna kreska topixa - nie ma argumentów za spadkami. Mamy wręcz super okazje na L. No tanio jest!
Uwaga na lokomotywy - KGH, LTS, PKO - też wybiły dziś szczyty tego tygodnia, korekta i jutro kontynuacja.
Dla mnie sygnałem S będzie definitywne zamknięcie ale już poniże 2 342, czyli dzisiejszego minimum. Obecnie - Stany spokojnie w górę, Azja też - nie ma na to szans! Patrzymy na opory, ktoś tu też pisał!
nowicjusz napisał(a):Wstaje rano i patrzę i znów Dax i US500 jest wysoko. Nie wiem co o tym myśleć ale wygląda tak jakby na coś czekali. Jest w czwartek lub piątek jakieś duże wydarzenie geopolityczne ?.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości