Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):Andy nie daj się nabrać - moim zdaniem to przedstawiciel nadzwyczajnej kasty (wszyscy wiemy jakiej) , która bojąc się o utratę wpływów w kraju zakłada partię.
Pozdro
nowicjusz napisał(a):chodzę regularnie na wszystkie wybory w kraju.
Od ponad dwudziestu lat. Mam te same przekonania i głosuję na jedno ugrupowanie, ktore ma program zbliżony częściowo z moimi przekonaniami.
Chociaż nie mogę tego przeboleć jak bardzo jesteśmy spolegliwi przynajmniej w oficjalnej wersji wobec EU oraz jednego narodu.
nowicjusz napisał(a):Więcej nie chciałbym się na tym forum na temat polityki wypowiadać
topix napisał(a):nowicjusz napisał(a):chodzę regularnie na wszystkie wybory w kraju.
Od ponad dwudziestu lat. Mam te same przekonania i głosuję na jedno ugrupowanie, ktore ma program zbliżony częściowo z moimi przekonaniami.
Chociaż nie mogę tego przeboleć jak bardzo jesteśmy spolegliwi przynajmniej w oficjalnej wersji wobec EU oraz jednego narodu.
Chyba nie sadzicie że anonimowy człowiek przy urnie jest w stanie cokolwiek zmienic. Jeśli tak to gratuluje naiwności :) Władza (i idąca za tym kasa) to zbyt powazne rzeczy żeby pozwalac dcydowac tłumom (tzn wyborcom) Na miejsowym podworku od 30 lat idzie walka na układy i kompromaty a ciemny lud mysli ze wybrał. No i wybrał. Tego którego pozwolono mu wybrac.
Decyzje zostaja podjęte w zupełnie innych miejcach niż urny. Odpali się jakies tasmy, ktoś gdzies poleci i coś się stanie itp. Pomijam o ilu niuansach nie wiemy czy tam nie mamy nawet swiadomosci że mogły mieć miejsce a mają wpływ.
Magdalenka na starcie miejscowego bałaganu, pozniej serwery u ruskich i okupacja rus-de, ostatnio wajcha przestawiła się na trójmorze tzn usrael. Chyba nie powiecie że to Wy wybraliście :)
Taki Michalkiewicz o tym dobrze gada na jutubach polecam posłuchać.nowicjusz napisał(a):Więcej nie chciałbym się na tym forum na temat polityki wypowiadać
Słuszna propozycja, to nie to miejsce.
zdrówka
Topix
nowicjusz napisał(a):Pewnie znowu trzeba będzie usiąść i płakać na tym bananie
ryztyz napisał(a):szykuje się młócka dla byka dziś wg mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość