Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Po dzisiejszej sesji mamy dywergencje na godzinowym fw20 na rsi, macd histogram oraz stochastic.
Dlatego uwazam ze idzie gora
ryztyz napisał(a):Narysowac linie po dolkach od 27 lutego do dzis a potem po dolkach na oscylatorach.
Albo zle widze albo mamy dywergole
Rsi stoch i macd histogram. Godzinowka
nowicjusz napisał(a):A ja widzę to tak że jutro WIG20 dumnie zawędruje na dół i przywita się z 2300.
Żadne tam dywergencje i inne takie tam :) . Oczywiście z całym szacunkiem dla znawców
Mało tego wychodzi mi jutro maksymalna podbitka do 2327 lub 2334 zależy co brać pod uwagę (na koniach oczywiście ).
Pozdro
nowicjusz napisał(a):Co ciekawe znowu byłem bliski odwrócenia w górę ze trzy razy
W sumie 14 koni to nie mało jeden punkt 280 PLN . Wiecie co mnie powstrzymało - zerknąłem na wskaźniki na US500
nowicjusz napisał(a):Jeszcze ostatnia sprawa interwały czasowe na Dax pokazują mi mocny ruch kierunkowy dopiero między 16.00 a 17.00
To tak jakby komuś coś puszczało :). Trzeba zacisnąć zęby i czekać
Trochę mnie martwi KGHM pokazuje chęć wzrostu i to nie fajnie może też odwrócę jak RYZTYZ
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości