Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
przez prezes102 » 2019-03-11, 19:48
nowicjusz napisał(a):Prezes
Długo się zastanawiałem jak wytłumaczyć Twoje poglądy i już wiem.
To jest ortodoksyjny fanatyzm .Czytałem ostatnio że Trump powiedział że jeśli nie przyjmiemy uchodźców
to sami przyjadą i to Ci skrajni.
Wybacz że pytam nie wracasz przypadkiem z Syrii albo jednego z tych krajów ościennych ?
A wracając do naszego czegoś to patrząc jak dusi się w zarodku wszelki zryw nie można się oprzeć wrażeniu że rozliczenie będzie grane na minima indeksu.
Pozdro
Wczoraj byłeś po mojej, czyli długiej stronie rynku... Co się stało? Odcięli Cię od notowań w USA? Sprawdź lepiej, żebyś zdążył z zakupami rano. Może być potężna luka (Nasdaq przekracza 2% i ma ochotę na więcej
).
-
prezes102
-
- Dołączenie: 2007-11-04, 00:44
- Miejscowość: Chrząszczyrzewąszczyce, powiat Łękołody
-
przez nowicjusz » 2019-03-11, 20:01
Jeśli chodzi o pierwszą część Twojego wywodu to wytłumaczenie jest takie jak napisałem wcześniej czyli wykupieni mogą być wszyscy a w Polsce jak kto chce (chociaż wczoraj myślałem inaczej że nasi na fali wzrostów odskoczą trochę w górę) . Jeśli chodzi o drugą część Twojej konkluzji to uważam że będzie nieźle jak nasi się otworzą jutro na zbliżonym poziomie do dzisiejszego. Znowu wypada mi przytoczyć to co wcześniej napisałem czyli rynek na rozliczenie jest grany na minima i tyle w temacie. Nie ukrywam że trochę się bałem jak brałem 12 koni na Ski przy poziomie 2316 ale na moje szczęście a pech innych u nas jest jak jest jak nasz poseł śpiewał swego czasu
-
nowicjusz
-
- Dołączenie: 2018-12-09, 23:02
-
Powróć do Komentarz po sesji
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości