Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):przespałem piękne wejście na 2316 w punkt wstrzelili się z formacją wolfe wave. , chyba pociągną do 2339
irtek62 napisał(a):ryztyz i co teraz powiesz na to .....z wiekszego tf---az sie prosiło ze brak jest impulsa...ale nie o to w tym wszystkim jak ktos brał S czy potrafił sie zamienić tu jest sedno w tej zagrywce...lub jak ciągnoł S od rana gdzie bronił zysku,,to sa delematy przed graczem na które musi sam sobie dac rady...jesli wie jak to zrobić to nie powinien sie martwic...
Ole napisał(a):Sygnał sprzedaży ponownie aktualny.
irtek62 napisał(a):Ole napisał(a):Sygnał sprzedaży ponownie aktualny.
Ole ten twój system ma tylko same sygnały sprzedaży???? a gdzie podziały sie sygnały kupna...moze to inny interwał wchodzi w rachubę...zdałem pozycje na dziś mi starczy..co jurto to sie okaże...
Ole napisał(a):irtek62 napisał(a):Ole napisał(a):Sygnał sprzedaży ponownie aktualny.
Ole ten twój system ma tylko same sygnały sprzedaży???? a gdzie podziały sie sygnały kupna...moze to inny interwał wchodzi w rachubę...zdałem pozycje na dziś mi starczy..co jurto to sie okaże...
Jeśli widzę, że rynek robi c w 4 to wiem, że system na krótki czas może wyjść z sygnału sprzedaży, ale to nie znaczy, że mam sygnał kupna. To nie jest automat, tylko system dopasowany do mnie, mojej wiedzy i moich reakcji psychicznych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości