Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):Prezes102 masz lepszy system to go podaj a nie krytykuj....szlag mnie trafia jak czytam takie wpisy które mają tylko roszczeniowy charakter..spadam na pifko..czesc
prezes102 napisał(a):Oczywiście, że mam lepszy. Będę podawał teraz sygnały. Obecnie L. SL wyznaczę w poniedziałek.
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):Oczywiście, że mam lepszy. Będę podawał teraz sygnały. Obecnie L. SL wyznaczę w poniedziałek.
Jestem pełen podziwu dla metody w świetle której cokolwiek mogło być jeszcze na długiej po 60 pkt spadku w 2 dni, alternatywnie jak cokolwiek mogło przeczekać na longu wtopę 1/3 depozytu bez reakcji na stopie ?.
Może jednak nie podawaj tych sygnałów :)
zdrówka
Topix
prezes102 napisał(a):Topix, w skali tygodnia ten sygnał jest nadal zarobiony, więc nie róbmy tragedii. Był na L już pod koniec poprzedniego.
prezes102 napisał(a):Nie bardzo rozumiem Twoje uwagi - jak możesz ocenić system, który po dwóch dniach spadków nie odpuszcza sygnału L? A jak się w poniedziałek otworzymy na 2 400 lub wyżej, to Twoja ocena się zmieni? Śmieszny jest Twój osąd. Mogę nie podawać, ale jest to system, który zarobił więcej niż np. żółw Lema. Na marginesie, on akurat stracił, ale zapewne też ma już pozycję długą.
Napisz proszę, który wskaźnik każe już brać L, jak wszystkie dzienne i tygodniowe sygnały AT są wciąż zielone. Z góry dzięki!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości