Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Kochani, żeby nie gadać za dużo, jak poganie, oto mój wieczorny rysunek,
prezes102 napisał(a): jako potwierdzenie JEDYNIE SŁUSZNEJ POZYCJI L.
irtek62 napisał(a):Andy do 10 maja nie gram...mam urlop i w końcu zabieram żonę w góry ...dziś miałem Tp na 48 i kurcze nie dali wiec nie zgrywałem ważniaka i wyszedłem z pozycji tym bardziej że plan dzienny wykonałem...jak czytam wypowiedzi to mi jest po prostu wstyd za niektóre wpisy...chyba dam sobie spokój...cenie wpisy Twoje , Topix, ryztyz i ole..sorki ale inne sa po prostu jak dla mnie do kitu....nowicjusz twoje techniki analizy sa jak dla mnie zbyt nowatorskie..juz pomijam niektóre oscylatory ale jak pokazałeś sposób mierzenia fibo to mi po prostu wary opadły...życzę powodzenia...pozdrawiam i udanych transakcji...hey
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):Kochani, żeby nie gadać za dużo, jak poganie, oto mój wieczorny rysunek,
Gdzieś coś podobnego chyba już widziałem :)prezes102 napisał(a): jako potwierdzenie JEDYNIE SŁUSZNEJ POZYCJI L.
A jeśli wygrzebie się dołem?
zdrówka
Topix
jacek2978 napisał(a):piatek dzien czerwieni Trzymac S i zarabiac
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):piatek dzien czerwieni Trzymac S i zarabiac
Popatrz lepiej na mój rysunek...
prezes102 napisał(a):Trwa nabieranie leszcza na "słaby rynek". Jak przejdą 2 371, to będzie przyspieszenie, SL około 80 padną i wypchną indeks na 2 420 - 2 450. Dziś, najpóźniej w poniedziałek. W maju taka korba, że Misie z butów wypadną!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości