Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):Cóż prezes tak mi wynikało z moich kresek.
Przynajmniej prezentuję swoje poglądy na długo zanim zacznie się sesja.
Rzadko, kto na forum tutaj przedstawia jakąś konkretną wizję przed sesją ( lub jakąkolwiek :)
Czasem się mylę co nie oznacza że nie rewiduję jej w trakcie trwania sesji.
Mało tego powiem Ci jeszcze jedno że jutro spadniemy na dzień dobry ale około 15 być może 16 powinno być solidne odbicie a we Wtorek i być może w Środę wzrost.
Pozdro
prezes102 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Cóż prezes tak mi wynikało z moich kresek.
Przynajmniej prezentuję swoje poglądy na długo zanim zacznie się sesja.
Rzadko, kto na forum tutaj przedstawia jakąś konkretną wizję przed sesją ( lub jakąkolwiek :)
Czasem się mylę co nie oznacza że nie rewiduję jej w trakcie trwania sesji.
Mało tego powiem Ci jeszcze jedno że jutro spadniemy na dzień dobry ale około 15 być może 16 powinno być solidne odbicie a we Wtorek i być może w Środę wzrost.
Pozdro
Jasne, te bajki to sobie newcommersom opowiadaj, potem zwali się ze 150 punktów i powiesz, że CZASEM się mylisz. Ja już dawno pisałem o krachu i ON się teraz realizuje. Piękna luka startu i lecim na 2 100!!!
ryztyz napisał(a):Krotkoterminowo sytuacja uspokojona. Ladne swieczki na 10 i 20 min.
Trzeba probowac L
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości