Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):a ja sie znowu na L wpakowałem....a od dołu juz zabezpieczone bo strach jest to widac słuchać i czuć...
tym bardziej ze z małego to moze byc jakaś korekta spadku od 2217( to 4-czka/??? z M1 )...no jakbym bardzo chciał aby poszli do góry
i po pozycji...
dość.... coraz mniejszy zarobek z wejść...
topix napisał(a):ryztyz napisał(a):irtek62 napisał(a):nowicjusz uciekałem z L branych wczoraj....
imo 2203 kupowali ...wiec jak tez...L mam
I pojawil sie obrot...tzn kupujacy
Otóż to - są obroty - ktoś podkłada łapki - czy mu się uda czy nie to sesja będzie miała znaczenie - końcówka może byc ciekawa na okolicznośc wyrysowanej swieczki na obrocie.
zdrówka
Topix
irtek62 napisał(a):od 2217 do 2203 widze 5 wiec biore L przynajmniej na korekte a moze z tego wymodza coś wiecej???
prezes102 napisał(a):irtek62 napisał(a):od 2217 do 2203 widze 5 wiec biore L przynajmniej na korekte a moze z tego wymodza coś wiecej???
L u progu załamania światowego? Podziwiam! Ja twardo na S - zarabia mi od tygodnia i tak codziennie do przodu!
andy napisał(a):irtek62 napisał(a):a ja sie znowu na L wpakowałem....a od dołu juz zabezpieczone bo strach jest to widac słuchać i czuć...
tym bardziej ze z małego to moze byc jakaś korekta spadku od 2217( to 4-czka/??? z M1 )...no jakbym bardzo chciał aby poszli do góry
i po pozycji...
dość.... coraz mniejszy zarobek z wejść...
Irtek,nie wiem czy nie powinieneś wyłączyć z koni którymi grasz 1-2szt na granie swingowe, albowiem przy Twojej znajomości analizy miałbyś na pewno lepsze rezultaty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości