Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):Irtek,dla zz bardziej mi pasowało podjście 0.618,ale też nie wkluczone jest to dla płaskiej
andy napisał(a):Irtek,a co z przejściem na zawodowstwo?,odłożyłeś ad acta
nowicjusz napisał(a):Tak jak wkleiłem rano 2 145 na WIG20 musi być i nie ma bata.
Ale od poniedziałku na pewno korekta w górę
prezes102 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Tak jak wkleiłem rano 2 145 na WIG20 musi być i nie ma bata.
Ale od poniedziałku na pewno korekta w górę
Ta korekta, co to wg Ciebie miała być od poprzedniego tygodnia? Pamiętasz, co pisałeś?
Zerknij na swoją trafność, zobacz naszą z Jackiem, ciągle 100%.
Idziemy teraz razem na 2 150, ale to nie zmienia faktu, że KOREKTA już była. Ta na 2211. Teraz kierunek Grunwald.
nowicjusz napisał(a):Dalej uważam że od poniedziałku będzie góra. A przynajmniej wzrostowy boczniak
prezes102 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Dalej uważam że od poniedziałku będzie góra. A przynajmniej wzrostowy boczniak
Jak Cię znam, to zostaniesz z S i jeszcze w poniedziałek dołożysz. Wsadź te marzenia o korekcie między bajki. Nikt w odbicie już nie wierzy. Wykres dał sygnał S na tygodniówce.
nowicjusz napisał(a):Prezes i Jacek ja uważam że dzisiaj była podwalina pod korektę i w poniedziałek góra
Pozdro
nowicjusz napisał(a):Irtek
Nie pamiętam czy to ty pisałeś że grasz na daxie i us 500
Napisz proszę z jakiego biura oraz ile kosztuje kontrakt na dax i na us500
Jeśli nie ty to przepraszam że zawracam
Wielkie dzięki
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości