nowicjusz napisał(a):Irtek
w Bossa mobile możesz składać zlecenia na daxie ?
https://bossa.pl/oferta/narzedzia/bossamobile
oczywiście że tak ..masz to w ofercie na stronie DM BOŚ..
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):Irtek
w Bossa mobile możesz składać zlecenia na daxie ?
nowicjusz napisał(a):A jaki wybierasz instrument na daxa kontrakty ?
Dax Furture mam napisane że instrument nietransakcyjny
Jacek
Będziesz chyba musiał odszczekać :) co napisałeś
Pozdro
Ole napisał(a):Mam wstępny sygnał kupna.
jacek2978 napisał(a):Niewiem skąd ten optymizm u niektórych Niema kapitału który by pakowal kasiorke w takie bagno jak masz grajdol Wręcz przeciwnie zarowno większy jak i mniejsi inwestorzy uciekaja aby nie stracić resztę funduszu Niby kto to ma kupować waszym zdaniem? Tym bardziej że akcje są po wysokich cenach
jacek2978 napisał(a):Niewiem skąd ten optymizm u niektórych Niema kapitału który by pakowal kasiorke w takie bagno jak masz grajdol Wręcz przeciwnie zarowno większy jak i mniejsi inwestorzy uciekaja aby nie stracić resztę funduszu Niby kto to ma kupować waszym zdaniem? Tym bardziej że akcje są po wysokich cenach
irtek62 napisał(a):jacek2978 napisał(a):Niewiem skąd ten optymizm u niektórych Niema kapitału który by pakowal kasiorke w takie bagno jak masz grajdol Wręcz przeciwnie zarowno większy jak i mniejsi inwestorzy uciekaja aby nie stracić resztę funduszu Niby kto to ma kupować waszym zdaniem? Tym bardziej że akcje są po wysokich cenach
Jacek imo jeśli wszyscy sprzedali akcje to jakim cudem ma rynek dalej spadać??...aby akcje dalej spadały trzeba je posiadać wiec zdarzają się momenty na rynku miśka że rynek rośnie po to tylko aby kupić walory by ponownie sie zwalić..wiec spokojnie można wykorzystać ten moment na wyrwanie paru punktów..jaki jest rynek to sadzę że kazdy widzi..jak to mówią dooo..py nie urywa
nowicjusz napisał(a):Miałem s od 2165 i trzymałem a było już 2182 :)
Uff chyba nawet jeszcze zarobię a wykres dojdzie do prognozowanych 2160 albo niżej
Pozdro
irtek62 napisał(a):jacek2978 napisał(a):Niewiem skąd ten optymizm u niektórych Niema kapitału który by pakowal kasiorke w takie bagno jak masz grajdol Wręcz przeciwnie zarowno większy jak i mniejsi inwestorzy uciekaja aby nie stracić resztę funduszu Niby kto to ma kupować waszym zdaniem? Tym bardziej że akcje są po wysokich cenach
Jacek imo jeśli wszyscy sprzedali akcje to jakim cudem ma rynek dalej spadać??...aby akcje dalej spadały trzeba je posiadać wiec zdarzają się momenty na rynku miśka że rynek rośnie po to tylko aby kupić walory by ponownie sie zwalić..wiec spokojnie można wykorzystać ten moment na wyrwanie paru punktów..jaki jest rynek to sadzę że kazdy widzi..jak to mówią dooo..py nie urywa
nowicjusz napisał(a):A jeszcze jedno
2160 prawie zaliczone bez 2 punktów
Pozdro
jacek2978 napisał(a):nowicjusz napisał(a):A jeszcze jedno
Pozdro
Gdybyś posłuchał co pisałem tydzień temu to byś na S wyjął sporo kasy
ryztyz napisał(a):jacek2978 napisał(a):nowicjusz napisał(a):A jeszcze jedno
Pozdro
Gdybyś posłuchał co pisałem tydzień temu to byś na S wyjął sporo kasy
Otoz To Jacku..trzeba wiedziec kiedy spieniezyc pozycje. Kiedy Ty zamykasz S? I jak mozna wiedziec z jakiego poziomu trzymasz S?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości