cześć...takie spojrzenie na rynek...w silnych trendach np tak jak teraz mamy spadkowy korekty sa płaskie, pedzace ...pokazuje to że rynek nie ma siły na normalnie zrobienie korekty ZZ..wczoraj byk miał duzą szansę na wyjscie 2194 ale nie udało się...wiec mozliwe że zrobiona została kor.płaska i powracamy do trendu...ale to w trakcie sesji dziś powinno sie rozstrzygnąć co dalej...
Teoretyczny zasięg spadków na dzisiaij 2082 ale to chyba niemożliwe ..... U mnie moje sygnały sprzedaży się utrzymały i potwierdziły Jak miniemy 2166 to chyba nastepny przystanek dopiero okolice 2150
Andy...czas u mnie na kafkę..w sumie nie wykorzystaem tej zwałki do końca ale wynik mam zrobiony teraz co da rynek to sobie moze na pifko uciułam ale najpierw kafka...
Na daxie mam na godzinnym od 2272 sygnał sprzedaży więc bardzo mocny a u nas dodatkowo na na 30 minutowym mam bardzo klarowny sygnał od 2181 też sprzedaży Pozdro
Prezes Krach to ty jesteś Jak sobie o tobie myślę to uważam że jesteś bardzo labilny w swoich poglądach Przez wiele dni i tygodni obstawiałeś wzrosty i uparcie twierdziłeś że będzie hossa potem się łamałeś pół na pół a teraz ciągle krach - hehe jak na równi pochyłej. Ale by Ci gula śmignęła jakby ni z gruchy ni z pietruchy zaczęło rosnąć :)
Patrzac na day to mamy akulumulu Wieksze odbicie powinno nadejsc tak czy tak w okolice 225x chociazby Przez kilka dni zniknelo okolo 6k Lopu...czyli kierownikzamieszania z ruchu spadkowego troche kasy ma i zbiera z rynku co trzeba...
Ale trzeba pezyznac wkur...ce sa te ruchy troche juz;)
Andy taki schemat mi chodzi po głowie...teraz mozliwe ze mamy albo abc od góry patrząc od 2192 lub tez inaczej ze jesteśmy w 3 w 5 a tu mozliwe ze mamy 1 i teraz to 2 i lecimy ma 3w3 itp... z tej podbitki wziołem pare punktów na pifko..wstawiam rys jakby co a ponizej jeszce mniejsze rozpiski minipicifalek...ale trzeba pamietać że grubas doskonale wie czego my oczekujemy i może zrobic psikusa
Irtek,fajnie Ci wychodzi to malowanie ,takie właśnie mam założenie ,gruby może zatrzymać się na 2140-2147 i korygować się w górę, na razie linia szyji sprawdzona powinniśmy spadać, chyba że ją złamie to mamy problem