andy napisał(a):wersja zapasowa ,to robienie tr?
takie pogmatfane to cos mi wychodzi...no cóż na mnie juz czas dzis juz nic nie chce od rynku..miłego łykanda zyczę i pozdr.lookne koło fixa zobaczyc co ten grubas namalował...
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):wersja zapasowa ,to robienie tr?
ryztyz napisał(a):Zwatpilem
Co tu jest grane...
falcon napisał(a):ryztyz napisał(a):Zwatpilem
Co tu jest grane...
Ja tam się nie znam, ale kol. topix fajne, kolorowe obrazki publikuje
Pozdro
nowicjusz napisał(a):Dla mnie to jest późne rokoko
nowicjusz napisał(a):Może ja jestem jakiś dziwny ale na naszym bananie nie działają żadne poziomy żadne wskaźniki i nic takiego.
Może mniej więcej układ falowy się zgadza ale na pewno nie dokładnie tak jak w książce.
Może ktoś się wstrzeli czasem z jakimś fibo bo to też się zdarza a na pewno to nie jest standard
A po wtóre tak jak pisałem Ja lubię proste wykresy niezawierające kilkanaście punktów kilka kresek i wartości w przedziałach.
Dalej uważam że wykresy Topixa są trochę pogmatwane.
Poza tym jest to forum każdy ma prawo wymienić swoje zdanie na różne tematy. Chociaż czasem tu bywa cenzura. Dla mnie nie ma guru jeśli chodzi o analitykę. Jak również w pozostałych dziedzinach życia.... chociaż był taki jeden co uzdrawiał ludzi. I tyle w temacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości