Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
vtec napisał(a):Ale nudy dzis, ruszymy w ktoras strone czy konczymy zabawe? Uwazacje ze przejdzie opor?
topix napisał(a):vtec napisał(a):Ale nudy dzis, ruszymy w ktoras strone czy konczymy zabawe? Uwazacje ze przejdzie opor?
Fut nie płaci za widzimisię :)
podłączasz się do ruchu, co za różnica w którą stronę ?
zdrówka
Topix
nowicjusz napisał(a): Z zasady jest taka różnica że jak podepniesz się w złą stronę to stracisz. .. ....
nowicjusz napisał(a):Więc dla grającego ważne w którą stronę się podpiął.
nowicjusz napisał(a):No chyba że Ty grasz Topix na demo...
nowicjusz napisał(a):Jeśli chodzi o Topixa to od czasu kiedy usunął moje posty ( wcale nie obraźliwe ani wulgarne )
nowicjusz napisał(a):to jest na cenzurowanym. I nie ukrywam że szukam dziury w całym w jego wypowiedziach
topix napisał(a):nowicjusz napisał(a):Jeśli chodzi o Topixa to od czasu kiedy usunął moje posty ( wcale nie obraźliwe ani wulgarne )
Dyskusja się widzę rozwija :) Nie pamiętam co tam usuwam, nie chce pamiętać i mam to w (_._) ale widocznie były powody których nie rozumiałeś i nadal nie rozumiesz. Jeśli miałbym być złośliwy dopisałbym: których nigdy nie zrozumiesz :)nowicjusz napisał(a):to jest na cenzurowanym. I nie ukrywam że szukam dziury w całym w jego wypowiedziach
Gratuluję ambicji, każdy ma jakieś hobby :)
Jednym z moich jest kasacja chlewu na ifutures :)
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość