24.05.2019 - komentarze na piątek

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

Czy WIG20 w dniu 27.05.2019r.

Ankieta zakończyła się 2019-05-27, 10:00

wzrosnie?
0
Brak głosów
spadnie?
1
50%
pozostanie bez zmian +-0,25%?
1
50%

Razem głosów : 2

Re: 24.05.2019 - komentarze na piątek

Postprzez nowicjusz » 2019-05-26, 18:09

Topix czy dla Ciebie jest chlewem normalne szczere wypowiedzi, ktore obnażają słabości lub zaniedbania ( zaniechania) ?. To mi przypomina cenzurę rodem z PRL
Myślisz że w Polsce dlatego jest jak jest i nasza giełda pikuje w dół niczym jastrząb na upatrzoną zwierzynę ?
Dlatego że mamy ludzi, ktorzy są odpowiedzialni za niedokładności, bylejakość, albo podejście typu jakoś to będzie. Wybierz Sobie co ci pasuje.
Odnośnie pamięci to pamiętam że na przesłuchaniach.
Przed komisjami które próbowały wyjaśnić przyczynę strat które przyniósł szkodę Polsce na wiele milionów złotych często słyszałem nie pamiętam
Topix jak widzę Twoje podejście do rzeczy to przypomina mi to hasło w Polsce jak kto chce i tak jest.
Nasza giełda jest w głębokim tyle za wieloma giełdami. Chociaż by nasi bratankowie Węgrzy. Pokazują że można iść że się da

Ole.
Mam wrażenie że popierasz konkretne osoby a nie temat którego dotykamy. Jak dziecko które pisze że jedni są Be a drudzy Cacy.
Czy wiesz jakich tematów dotykam
nowicjusz

Dołączenie: 2018-12-09, 23:02

Poprzednia

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość