Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):spin napisał(a):teoretycznie nie mozna wykluczyc trojkata od szczytu z poniedziałku
mam taki malunek fala1-2249, 2-2219,3-2270,4-2255 i 5-jako 1-2-3-4-i teraz 5w górę, czy gruby posłucha ?
spin napisał(a):teoretycznie nie mozna wykluczyc trojkata od szczytu z poniedziałku
Ole napisał(a):Liczę z tych poziomów na podbicie (co najmniej).
Ole napisał(a):Jeśli nie przejdą 72-73 to spadamy dalej.
Ole napisał(a):Ole napisał(a):Jeśli nie przejdą 72-73 to spadamy dalej.
Problemy z tym poziomem występują. 57-54 czeka?
ryztyz napisał(a):Ole napisał(a):Ole napisał(a):Jeśli nie przejdą 72-73 to spadamy dalej.
Problemy z tym poziomem występują. 57-54 czeka?
tak,
lecimy w dół
odbili od 2274
a ponizej 2270 już tylko dół
ja bym powiedział ze 2240 nawet mozliwe
nowicjusz napisał(a):Ryztyz Myślę że się mylisz. Zamknięcie będzie powyżej 2274.
Dzisiejsza sesja to nic ważna jest jutrzejsza dlatego że to jest super czwartek. Moim zdaniem jeśli się odbijemy bardzo w górę to wtedy jutro Góra jeśli odbijemy się tylko troszeczkę to wtedy dół
andy napisał(a):nowicjusz napisał(a):Ryztyz Myślę że się mylisz. Zamknięcie będzie powyżej 2274.
Dzisiejsza sesja to nic ważna jest jutrzejsza dlatego że to jest super czwartek. Moim zdaniem jeśli się odbijemy bardzo w górę to wtedy jutro Góra jeśli odbijemy się tylko troszeczkę to wtedy dół
Nowicjusz, często używasz stwierdzeń super czwartek/piątek , co przez to rozumiesz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości