I jak tam? Obkupił się Grubas wczoraj w nowiu, dziś nie popuści. 2 360 celem. Potem 2 400. A dokładnie 2 423 - tam jest decyzja, co robimy dalej (Złote Fibo). Moim zdaniem ciągle w górę. PPK, 500 plus, stabilizacja, spokój - L.
Robi, się ucz zarabiać lepiej. Nastąpiło ponowne wyrównanie, domknięcie luki, Grubas dołożył L, Leszcz trzyma S (bo przecież miało spadać) i teraz lecim na Szczecin! Algorytm ostatnich sesji jest aż nadto widoczny. Zresztą pokrywa się fajnie z Danielewicza Fibonami.
Jestem Andy, mam dylemat w jakim układzie falowym teraz jestesmy, czy przed nami jeszcze jeden szczyt powyżej 2332? czy dziś 2310 to wykończenie wczorajszego spadku 0d 2272 i jedziemy wybijać 2257?
Robi ,też nie mam pewności ,bo ten impuls spadkowy może być częścia ZZ, może być pierwszą podfalą w impulsie spadkowym ,a może być fala C w korekcie pędzącej i potem wzrost na wyższe poziomy.
Ja to widzę to tak najpierw banki i telekomunikacja potem energetyka teraz naftowce a przy okazji po drodze jsw. Został jeszcze PGNiG Ciekawe kiedy wszystkie razem ruszą do góry. Bo to że pójdzie do góry to jest pewne pytanie tylko kiedy. I odpowiedź:) Myślę że wtedy kiedy banki skończę o korektę a do tej jeszcze troszkę zostało. Z moich wyliczeń wynika że wtedy będzie FW na poziomie 2 286