Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):Wklejam jeszcze raz dowód na superczwartek dla Topigsa
nowicjusz napisał(a):Z tego co zauważyłem nie tylko ja jestem niezadowolony z Twojego moderowania forum
Topigs
Pozdro
nowicjusz napisał(a):Z tego co zauważyłem nie tylko ja jestem niezadowolony z Twojego moderowania forum
Topigs
Pozdro
nowicjusz napisał(a):We Francji też odłączyli człowieka od kroplówki bo komuś się tak podobało że nie mówi i nie rusza się.
nowicjusz napisał(a):Jacek udowodniłem swoją tezę super czwartku.
O co masz do mnie pretensje.
nowicjusz napisał(a):Moje posty zawsze są merytoryczne
nowicjusz napisał(a):choć nie zawsze na tematy ściśle związane z kontraktami
andy napisał(a):Irtek,dawno już nic nie,, fruwało,, na kontraktach, masz może coś aktualnego w zanadrzu?
irtek62 napisał(a):310 TP L i na S...
topix napisał(a):nowicjusz napisał(a):We Francji też odłączyli człowieka od kroplówki bo komuś się tak podobało że nie mówi i nie rusza się.
Dobry pomysł, spokój zrobiłby się praktycznie sam.nowicjusz napisał(a):Jacek udowodniłem swoją tezę super czwartku.
O co masz do mnie pretensje.
Nie jestem Jacek ale podpowiem że niekoniecznie tutaj i niekoniecznie w ten sposób. Widzę że nigdy tego nie zrozumiesz.nowicjusz napisał(a):Moje posty zawsze są merytoryczne
Słaby dowcip.nowicjusz napisał(a):choć nie zawsze na tematy ściśle związane z kontraktami
Fajnie ze jednak dostrzegasz problem.
Generalnie jak nie podoba się miejsce/klimat/moderacja/cokolwiek na ifutures to zmieniasz forum i lecisz się produkować w innym miejscu i tam leczysz swoje kompleksy. Droga wolna, nikt tu na siłe nikogo nie trzyma. Po debilnych próbach docinków nikt tu płakał nie będzie. Chyba dostrzegasz, że z takim podejściem jesteś tu niemile widziany.
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości