Ostatnio bez większych zmian i nadal mieszamy się w trójkącie w oczekiwaniu na wybicie tzn. większy ruch. Zapraszam do komentowania środy na miejscowym grajdołku.
Ole, z jankesem pełna zgoda, że jeszcze jedna podbitka, dlatego o bananie wspomniałem o 2305-2310, teraz to już chyba jest to mało prawdopodobne 2300 powinno już oporować, jankesa zakładam na 3013/3017
nadal jesteśmy w objęciach 3kąta...co nie znaczy ze nic nie da sie ugrać...imo S do dolnej bandy i potem L od dolnej bandy 2 wejscia i dniówka ugrana..dlatego na dziś kończę ....nie wiem jakie plany ma grubas ale jest coraz mnij mniejsca w końcu musi cos paść...moze teraz pod górną bandę okolice 2300??? no ale m,nie to juz na dziś nie interesuje pozostane biernym obserwatorem..Andy S na Tauronie ładnie mi idzie
Inne rynki rosną a my się kotłujemy w miejscu, nic nie rozumiem, jesteśmy jedna z najlepiej rozwijających się gospodarek na świecie, Niemcy prawie w recesji a rosną. O co tu właściwie chodzi? Może ktoś to wreszcie wytłumaczy