Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):ja podziękowałem za grę...10 pkt wziołem przy 5 koniach..takie mam teraz preferencje..niech sie reszta kotłuje na tym rynku ...mam wolne ...a jak pomyślę że jeszcze niedawno tzraskałem sie 1 koniem aby ugrac 30pkt to mi sie słabo robi...
irtek62 napisał(a):ja podziękowałem za grę...10 pkt wziołem przy 5 koniach..takie mam teraz preferencje..niech sie reszta kotłuje na tym rynku ...mam wolne ...a jak pomyślę że jeszcze niedawno tzraskałem sie 1 koniem aby ugrac 30pkt to mi sie słabo robi...
Robi napisał(a):odważy się ktoś dziś zatypować clos?
ryztyz napisał(a):Poprzednia swieca godzinowa daje do myslenia....gorny cien na mega wolumenie.
Na razie wzialem 14 pkt...ale na 15 koniach;).
Caly czas sadze ze to szwindel ale jak zagram S to z krotkim stopem
Ole napisał(a):Dniówka piękna, ale przy grze 15 kontraktami ciśnienie jest zapewne wyraźnie wyższe.
Robi napisał(a):Irtek, trochę się i Ty ode mnie nauczyłeś
irtek62 napisał(a):byc moze 306 zatrzymało ...zajęci wszyscy pilnowaniem swoich pozycji czy poszli na lunch
Robi napisał(a):Panowie, dużo będzie zależało od jankesa na bananie on rozdaje karty
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości