To było inaczej: "pralka tylko wtedy chodzi, kiedy piorę ręcznie",
U mnie S zostaje, uważam że sprawdzili bileciki i jutro jednak południe, niedużo, jakieś 30 - 35 punktów w dół, byle nie dotknąć 2 280. A tam się obrócę na L. System utrzymał S. Strata może głupia, ale odbiorę z nawiązką.
Stany już odpadają na DJIA! O moje S jestem spokojny, jak Chińczyk!
I refren "Tyle mi zostało, co mi nakapało, jak przyjdzie milicja, będzie prohibicja".
Dzisiaj super czwartek być może zobaczymy mocny UP ! Jeśli będzie góra to maksimum wzrostów wypada mi na najbliższe dni 2375 na WIG20 ( potem powinna być korekta ) Pozdro
załadowałem sporo S po 2317 (wiem pisze po czasie ale nie miałem jak napisac) wszytsko dzisiaj sprzyjało- miała iśc fala 3 a chyba pojdzie fala 3 w dół
nowicjusz napisał(a):Jednak super czwartek to super czwartek co nie Topigs ?
Rozumiem ze to kolejna debilna zaczepka pod moim adresem :)
Mylisz nicki, usiłujesz być dowcipny albo złosliwy kolejny raz ? wychodzi żałosnie jak zwykle :)
Można odniesc wrazenie (graniczace z pewnoscia) ze masz cos z głową. Mam nadzieje ze te euforyczne wpisy pomagaja w pewien sposób w terapii, tym bardziej ze kilka linijek wyzej były wątpliwosci i proby asekuracji co do kierunku ruchu i fantastycznosci tego mitycznego dla niektórych dnia.
Jesli jestes w stanie zrozumiec to forum nie słuzy leczniu kompleksow. Sugerowałem już kiedys inne miejsca do uzewnetrzniania swoich słabosci intelektualnych ale widze ze nic nie dotarło i swoja indolencja prosisz się o uzycie bardziej dosadnego i bezposredniego słownictwa które tym razem zrozumie każdy matoł :)
Brawo Topix! Nie tolerujemy tu chamstwa i bałwochwalstwa. Nowicjusz ewidentnie ma problem, że ciągle chce być debeściak. Tylko mu się strony mylą. Dziś zapowiadał wzrosty, bo super czwartek. Poszło ostro w dół, to teraz chce medal, że trafił. Bez sensu. Medal powinien się należeć komuś innemu.
Ładnie przechytrzyłem dziś Grubasa. Ale na koniec sesji zrobiłem babora, zamiast L, nacisnąłem S i teraz mam zagwostkę. Stany dalej mocne, DJIA nie chce już spadać, może coś spadnie u nas na openie, to oddam te S i łykam L. Przeca mamy Fibo 61,8% i czas na kolejną falę up.