Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):Robi napisał(a):Ole, do ilu mają poustawiane 100-ki na sprzedaży?,
Nie mam pakietu z pełnym podglądem.
7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):witaj irtek62 ja nakupiłem opcji call marcowych licząc że kasa z PPK już zacznie oddziaływać na gpw na razie prawie 50% są pod wodą kolejne dokupię dopiero po buy z d1 pozdrawiam
Jakoś nie przekonują mnie te optymistyczne prognozy dotyczące PPK. Spośród moich znajomych 90% raczej składa rezygnację z udziału w tej szopce. Wielu pamięta co było z OFE i raczej przewidują, że projekt PPK skończy się tak samo więc nie chcą tego finansować.
Rubik właśnie wczoraj o tym pisałem że jest niewiadomą czy ludzie bedą chętni oddać 2% z pensji na te PPK tym bardziej że nie jest to przymus a dobrowolna danina..
w innych krajach podobne systemy z czasem zyskiwały większą partycypację niż na starcie
a z tą daniną to większą stratę poniosą Ci co zrezygnują bo będą się składać na tych co zostaną państwo będzie dokładać po 20 pln a z czego ? z podatków przecież
Robi napisał(a):Irtek, nie będę gadał o polityce ale sprawa Sądów moim zdaniem ma znaczenie i w gospodarce a to się wiąże i z giełdą
Robi napisał(a):LOP przebił 55 tys, do wygasu ponad 4 tygodnie, mój nos podpowiada, że ma S a więc chyba będzie zjazd i to ostry
Jak się rozpoczynała seria było niecałe 40 tys
nowicjusz napisał(a):Czy Dzisiaj zrobiliśmy korektę ABC i spadamy już w dół od jutra czy też zrobiliśmy trójkę oraz czwórkę i jutro początek piątki
Pytanie do Techników
Proszę o odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość