Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):...na start niewiadomą pozostaje skala odejścia na open...
sniffer napisał(a):topix napisał(a):...na start niewiadomą pozostaje skala odejścia na open...
kto nie ma wieloletniego doświadczenia na rynku FW ten może mieć wątpliwości, kto jednak zna ten rynek na tyle dobrze ten wie że opcje na jutro są tylko dwie:
1. Open 2079/8 - luka = TARGET (2052/49)
lub
2. Open w TARGET (2052/49)
Wynika to ewidentnie z zachowania kursu w ostatnich dwóch godzinach sesji po osiągnięciu lokalnego minimum.
karnak napisał(a):sniffer napisał(a):topix napisał(a):...na start niewiadomą pozostaje skala odejścia na open...
kto nie ma wieloletniego doświadczenia na rynku FW ten może mieć wątpliwości, kto jednak zna ten rynek na tyle dobrze ten wie że opcje na jutro są tylko dwie:
1. Open 2079/8 - luka = TARGET (2052/49)
lub
2. Open w TARGET (2052/49)
Wynika to ewidentnie z zachowania kursu w ostatnich dwóch godzinach sesji po osiągnięciu lokalnego minimum.
Nie sadze aby wchodzić w L na tak wysokim pulapie to dobry pomysł Lepiej poczekać na 1750 tam można ryzykować na małą korektę i wziąć L
I te poziomy jeśli wypalą mogą być świetną okazją do wejścia w L i odebrania towaru od słabych rąk.
prezes102 napisał(a):Ale radość!!! L PKC i czekamy na Noe Szczyty! Falę C ogłosili już chyba nawet u fryzjera, więc się Miśki zdziwią.
andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ale radość!!! L PKC i czekamy na Noe Szczyty! Falę C ogłosili już chyba nawet u fryzjera, więc się Miśki zdziwią.
Prezes spoko to tylko fal4 w tr
andy napisał(a):moje pz to 2055-51 i harmonia 2029?
7777777777777 napisał(a):w/g mnie ostatni ciężki tydzień z d1 mamy buy jeszcze po dywergola mogą (powinni) iść i to już będzie końcówka w piątek ostatni wyrzut polskich akcji później już zostanie dwa miesiące do napływów netto kasy na gpw trzeba to będzie zacząć dyskontować na większym obrocie
Ole napisał(a):7777777777777 napisał(a):w/g mnie ostatni ciężki tydzień z d1 mamy buy jeszcze po dywergola mogą (powinni) iść i to już będzie końcówka w piątek ostatni wyrzut polskich akcji później już zostanie dwa miesiące do napływów netto kasy na gpw trzeba to będzie zacząć dyskontować na większym obrocie
dlaczego w piątek wyrzut polskich akcji?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości