Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):Po co się dręczyc wypocinami sniffersa Leje wodę ewidentnie nic nowego nie wnosząc do sesji
jacek2978 napisał(a):Każdy dobrze wie że idziemy na 1750 Trzymać S i zarabiać a na parze usd/PLN ewidentnie L mamy silny trend wzrostowy
irtek62 napisał(a):dzxziś po sesji mozna widzieć i w ten sposób....taki mam punkt widzenia pod to gram juz od dłuższego czasu...wiadomo nie od dziś ze pewności nie ma ...zadziwia mnie jedynie taka pewność sniffera co do kierunku i nie dopuszczenia innego scenariusza niz tylko dalsze spadki i to od zaraz...a jak widac rynek nie chce realizować tylko słusznego kierunku na dół...gdzies tam pare dni temu tez imo spadziewam sie zjazdu w dół ale po korekcie w ramach fali 4..póki co to tak wyglada...mamy lokalnego ORGR...wybitą przyspieszona linię tren.spadkowego i to na wol...moze nic z tego nie bedzie jutro ...dla mnie osobiście jak nie trzymam pozycji na noc to jest komfortowa sytuacja. niczym nie ryzukuję...
7777777777777 napisał(a):następny tydzień będzie już byczy rozliczenie 2300 mnie nie zaskoczy
andy napisał(a):sytuacja dla mnie stanie się jasna jeżeli zejdziemy poniżej 2094, chociaż nie wykluczam ze możemy pobujać się w e jako tr.
andy napisał(a):sytuacja dla mnie stanie się jasna jeżeli zejdziemy poniżej 2094, chociaż nie wykluczam ze możemy pobujać się w e jako tr.
nowicjusz napisał(a):Nie wiem czy ktoś z was pamięta ostatnią konsolidację. Też to była środa spadało bardzo długo a potem gdzieś koło 15:30 lub 16:00 walnęło strasznie mocno do góry.
Mam nadzieję że dojdzie do 2070 a potem ostro w górę. Przejrzyjcie proszę o wykresy sprawdzcie ostatnią konsolidację. Chyba to było 29 czerwca
nowicjusz napisał(a):nowicjusz napisał(a):Nie wiem czy ktoś z was pamięta ostatnią konsolidację. Też to była środa spadało bardzo długo a potem gdzieś koło 15:30 lub 16:00 walnęło strasznie mocno do góry.
Mam nadzieję że dojdzie do 2070 a potem ostro w górę. Przejrzyjcie proszę o wykresy sprawdzcie ostatnią konsolidację. Chyba to było 29 czerwca
Jednak coś się sprawdza :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości