Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):Ostatni wzrost do 76 był dla mnie niewiarygodny. Zrobiony koszykiem, jakby ktoś chciał zaliczyć ten poziom. Myślę, że fala 2 może być już zakończona. Rynek to zweryfikuje.
prezes102 napisał(a):TO będzie kilka sesji po 4 - 5%.Po analizie S już nie tykam. Jutro już poziom 2100, a potem na kolejne Fibo.
andy napisał(a):Ole napisał(a):Ostatni wzrost do 76 był dla mnie niewiarygodny. Zrobiony koszykiem, jakby ktoś chciał zaliczyć ten poziom. Myślę, że fala 2 może być już zakończona. Rynek to zweryfikuje.
Ole ,te poziom to harmonia -2077 dlatego pewnie chcieli go zaliczyć , następna to-2079
Ole napisał(a):andy napisał(a):Ole napisał(a):Ostatni wzrost do 76 był dla mnie niewiarygodny. Zrobiony koszykiem, jakby ktoś chciał zaliczyć ten poziom. Myślę, że fala 2 może być już zakończona. Rynek to zweryfikuje.
Ole ,te poziom to harmonia -2077 dlatego pewnie chcieli go zaliczyć , następna to-2079
Masz rację. Oni w to grają. To może teraz 2004?
prezes102 napisał(a):Jacek, widać, że tu sami amatorzy. Tylko my profi.
Ale z tym 1 700 musimy poczekać. Może na wiosnę?
Obronili to Fibo, nie było wyjścia, teraz L. Choć Stany już oklapły. Nie rosną, ale może w związku z długim weekendem.
Trampek szykuje tweeta. Będzie atak na Fibo 2 114.
7777777777777 napisał(a):ubyło 3000 lopu nie uważacie że kierownik realizuje zysk ? pytanie dodatkowe czy nie zmienia wajchy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości