Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):7777777777777 napisał(a):close 2117 czy open 2130 ?
W sumie, to poziom, który powinien być przez byki obroniony został obroniony.
7777777777777 napisał(a):close 2117 czy open 2130 ?
prezes102 napisał(a):luka jutro PEWNA!
andy napisał(a):Rubik założenie mam takie ;dla wzrostów na 2152 mamy impuls teraz jego korekta, dla spadków zakończona fala 4 i teraz spadek w fali 5, a co gra gruby niedługo się okaże.?
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Rubik założenie mam takie ;dla wzrostów na 2152 mamy impuls teraz jego korekta, dla spadków zakończona fala 4 i teraz spadek w fali 5, a co gra gruby niedługo się okaże.?
dwa najbardziej prawdopodobne scenariusze z wielu
andy napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Rubik założenie mam takie ;dla wzrostów na 2152 mamy impuls teraz jego korekta, dla spadków zakończona fala 4 i teraz spadek w fali 5, a co gra gruby niedługo się okaże.?
dwa najbardziej prawdopodobne scenariusze z wielu
urok fal wieloznaczość
rubik napisał(a):ale wobec dax-a to nasi jednak ciency jak kupa węża
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):ale wobec dax-a to nasi jednak ciency jak kupa węża
ale i tak nas wyciągnie przeca teraz to niemcy nas gonić muszą my uciekamy
prezes102 napisał(a):Same dzieci hossy na forum... Marzyciele jesteście. Dziś banki, paliwa, miedź dostały tak po d..., że z hossą to ma tyle wspólnego, co bezdomny z Mercedesami. Jutrzejsze otwarcie może Was naprowadzi. Jakie 2 130? Niby z czego? Ewidentnie kapitał ucieka z tego smutnego grajdoła. Chwilowa korekta na USD, jutro już po korekcie i na kolejne Fibo, a potem na 1 700! Karnak z kreskami trafia, jak Jackowski z przepowiedniami. Dziś był początek spadków w kolejnej fali. Nowicjusz Wam pisał, dalsze spadki rano.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości