Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):Czy ktoś teraz może powiedzieć że super czwartek to nie jest super:)
ryztyz napisał(a):nowicjusz napisał(a):Czy ktoś teraz może powiedzieć że super czwartek to nie jest super:)
olbrzymi obrót
widać miski sie nie poddają...co poradzić
zamknałem L i czekam bo po tej swieczce godzinowej powinno zatrybic w góre a nie chce. zejscie pod 2100 bedzie tragedia byka
Jak nastroje u Was?
Ole napisał(a):Mam takie wrażenie jakby wzrosty - podbicia miały charakter ratunkowy a potem rynek wraca do spadku pod własnym ciężarem.
7777777777777 napisał(a):Ole napisał(a):Mam takie wrażenie jakby wzrosty - podbicia miały charakter ratunkowy a potem rynek wraca do spadku pod własnym ciężarem.
tak do 3.91 za usd/pln może ściemniać
rubik napisał(a):jak nie wiadomo co grają to najprawdopodobniej jest to jakaś fala 4
patrząc na wykres to jedyne co przychodzi mi do głowy jest to, że gramy falę 4wC w całej korekcie trwającej od początku 2018 roku, więc czeka nas jeszcze pogłębiebie spadków i w okolicy 2000 (albo może i niżej) korekta zostanie zakończona. Stamtąd powinna ruszyć nowa silna hossa.
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):jak nie wiadomo co grają to najprawdopodobniej jest to jakaś fala 4
patrząc na wykres to jedyne co przychodzi mi do głowy jest to, że gramy falę 4wC w całej korekcie trwającej od początku 2018 roku, więc czeka nas jeszcze pogłębiebie spadków i w okolicy 2000 (albo może i niżej) korekta zostanie zakończona. Stamtąd powinna ruszyć nowa silna hossa.
taki dość prawdopodobny scenariusz tylko ta 4 powinna wyglądać jak ABC 5-3-5 dostosowując się do otoczenia
jemu już szkodzi powoli mocny edek nam nieOle napisał(a):Dax sie obsuwa...
7777777777777 napisał(a):ADP dla usd ciekawe jaka reakcja giełdy bazowe pójdą do jutra w kosmos ?
Ole napisał(a):I tyle w temacie...
Czy ostatnie 3 dni na intra można uznać za rgr? Mam na myśli rozbudowane prawe ramię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości