rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):s&p na wsparcie na 2940 poziom 3300 na celowniku całej struktury obecnej fali wzrostowej
Spokojnie seven, bo misie zawału dostaną jak takimi poziomami strzelasz
to nie gpw można korzystać
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):s&p na wsparcie na 2940 poziom 3300 na celowniku całej struktury obecnej fali wzrostowej
Spokojnie seven, bo misie zawału dostaną jak takimi poziomami strzelasz
rubik napisał(a):inflacja spadła, w Australii obnizyli stopy, przed chwilą obniżyli w USA i EUR, ciekawe czy u nas obnizka już teraz czy dopiero w grudniu
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):inflacja spadła, w Australii obnizyli stopy, przed chwilą obniżyli w USA i EUR, ciekawe czy u nas obnizka już teraz czy dopiero w grudniu
niezależny nbp obniżyłby przed wyborami aby pomóc rządowi po wyborach będą się wstrzymywać
rubik napisał(a):teraz jest posiedzenie RPP ale czy na każdym posiedzeniu mogą zdecydować o stopach to nie wiem
https://www.nbp.pl/home.aspx?f=/polityk ... edzen.html
nowicjusz napisał(a):Zakładam że banan dzisiaj dojdzie do 2 157
jacek2978 napisał(a):2050 powinni odciągnąć do końca tygodnia zdecydowanie trzymać S
spin napisał(a):no niestety ale to nie jest trojkąt
może byc od szczytu trojkat, teraz fala c
rubik napisał(a):a co to za brzydka świeczka na helmucie mi sie rysuje?
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):a co to za brzydka świeczka na helmucie mi sie rysuje?
ISM dla przemysłu w usa
dlaczego dolar nie leci na łeb ?
eem już pokazuje gdzie kasa pójdzie
7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):a co to za brzydka świeczka na helmucie mi sie rysuje?
ISM dla przemysłu w usa
dlaczego dolar nie leci na łeb ?
eem już pokazuje gdzie kasa pójdzie
eem będzie beneficjantem cięcia stóp przez fed a ten po dzisiejszym odczycie widać że jest spóźniony zetną do 0 i uruchomią qe kwestia czasu ?
nowicjusz napisał(a):rubik napisał(a):dobrałem helmuta
Myślę że źle zrobiłeś Bartek alias Rubik.
Ja ski na bananie trzymam
Pozdro
nowicjusz napisał(a):nowicjusz napisał(a):rubik napisał(a):dobrałem helmuta
Myślę że źle zrobiłeś Bartek alias Rubik.
Ja ski na bananie trzymam
Pozdro
Jednak źle zrobiłeś.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości