Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
rubik napisał(a):po jakich dołkach ja prowadzisz? bo nijak nie chce mi wyjść wspólna kreska dla dołka 1750 i obecych poziomów
7777777777777 napisał(a):zrobiło się mniej niż 800 ptk różnicy między spx a wig20 rs nam wreszcie rośnie ?
prezes102 napisał(a):Nic z tego nie będzie, kosa. Stany słabiutkie, Azja też, nasi mają już problem przy 2130. Czym ciągnąć? JSW? KGH?
prezes102 napisał(a):Nic z tego nie będzie, kosa. Stany słabiutkie, Azja też, nasi mają już problem przy 2130. Czym ciągnąć? JSW? KGH?
7777777777777 napisał(a):prezes102 napisał(a):Nic z tego nie będzie, kosa. Stany słabiutkie, Azja też, nasi mają już problem przy 2130. Czym ciągnąć? JSW? KGH?
wszystkim PPK nadciąga
w aliorze mi sesja wygasa po 5 minutach i nie da się tego zmienić w innych bankach też tak macie ?
7777777777777 napisał(a):prezes102 napisał(a):Nic z tego nie będzie, kosa. Stany słabiutkie, Azja też, nasi mają już problem przy 2130. Czym ciągnąć? JSW? KGH?
wszystkim PPK nadciąga
w aliorze mi sesja wygasa po 5 minutach i nie da się tego zmienić w innych bankach też tak macie ?
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):prezes102 napisał(a):Nic z tego nie będzie, kosa. Stany słabiutkie, Azja też, nasi mają już problem przy 2130. Czym ciągnąć? JSW? KGH?
wszystkim PPK nadciąga
To chyba te nowe regulacje dotyczące bezpieczeństwa które weszły 14 września to wymuszają. Ale na koncie maklerskim chyba nie powinno tak być, a przynajmniej nie w aplikacji.
spin napisał(a):u mnie jakos unia nic nie narzuciła, bzwbk
spin napisał(a):u mnie jakos unia nic nie narzuciła, bzwbk
topix napisał(a):spin napisał(a):u mnie jakos unia nic nie narzuciła, bzwbk
Dyrektywa PSD2. Z banku wbk logout po 5 min. Z BM nie wiem.
zdrówka
Topix
spin napisał(a):gdyby mialo spadac to trojkat, teraz fala d
cały czas wczorajszy szczyt oporem
w wersji wzrostowej raz dwa raz dwa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości