Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
7777777777777 napisał(a):
rafako mi dziś poprawiło samopoczucie
irtek62 napisał(a):Re: 09.10.2019 - komentarze na środę
Nowy postprzez andy » 2019-10-09, 19:56
dopisz że jeszcze i tajemnica spowiedzi .Amen
Andy..świetne zakończenie dyskusji...Nowicjusz powiedz nam ale tak od serca w jakim celu pisujesz tu na blogu...topix dla Ciebie jest mało profesjonalny i na dodatek uwzioł sie na Twoje wpisy..Lem to mało profesjonalny Trader i raczej teoretyk ... mało tego wykresy P.Danielewicza to dla Ciebie jakies bochomazy... ja to mam takie przeswadczenie że siejesz ferment aby wywołać burzę tylko w jakim celu??? jak sam widzisz osoby tutaj piszące raczej nie dadzą sie nabrać na taki sposób dyskusji...lubisz prowokować , obrażać ale jak widzisz większość z nas nie daje sie wciągnąć w Twoje gierki...ostatnim Swoim wpisem raczej określiłeś się jaką masz orientację i jęsli chodzi o mnie to kwituje to jednym wpisem od mojego dziadka...Do byka nie podchodź od przodu..do konia od tyłu a do pewnych ludzi nie podchodź wcale...
ryztyz napisał(a):Dzisiaj zakladam mega sesje...
Ciekawe ktory kierunek..wg mnie jednak dol bedzie grany...
Juz po korekcie czy tam ruchu powrotnym...
7777777777777 napisał(a):rafoko puściłem ponad 20% zysk tak się traci okazje życia
andy napisał(a):na 2125 była harmonia ,2135-39/opór Danielewicza/imo, przebicie w dół spadamy ,przebicie oporu tworzymy prawe ramie rgr-a
7777777777777 napisał(a):patrzę na eur/usd i dziś stawiam na kghm a czy zapłaci okaże się
7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):patrzę na eur/usd i dziś stawiam na kghm a czy zapłaci okaże się
zapłaci jak trump nie potraktuje dziś chińczyków z buta
Ole napisał(a):andy napisał(a):na 2125 była harmonia ,2135-39/opór Danielewicza/imo, przebicie w dół spadamy ,przebicie oporu tworzymy prawe ramie rgr-a
Czyli spadamy? Teraz wsparcie w okolicach 120.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości