Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):nowicjusz napisał(a):Według moich kresek przekisimy się dzisiaj w miejscu.
Dopiero pod koniec sesji nastąpi mocniejszy ruch kierunkowy prawdopodobnie zwała. Ale nie jestem pewien , być może w górę.
Jedno jest pewne kisimy się przez większość sesji
Pozdrawiam
No i się kisimy :).
Jeśli dzisiaj nie będzie jakiegoś ruchu kierunkowego to jutro na 100%.
Mało tego zamknięcie sesji wychodzi mi
2166/2167
Pozdro
nowicjusz napisał(a):Kosa zwróć uwagę co się stało z JSW
z plus 4% zrobił się niecały 1%.
Jeśli masz jeszcze te kontrakty to
pozbądź się ich w te pędy
Rok 2020 jest dobrym czasem na energetyki
ora węgiel nasze czarne złoto tak zaciekle zwalczane przez EU oraz ekoterrorystów, którym niedługą zaczną marznąć tyłki jak elektrownie solarne itp okażą się mrzonką spoconych lobbystów z EU
ryztyz napisał(a):no dzisiaj słabizna,
wszystko sprzyja (procz zlotówki), a rosnać nie chce
jak nie chce rosnąć to będzie.....
7777777777777 napisał(a):s&p nie naruszył 2959.75 i mamy konsekwencje szare iii trwa w najlepsze i może się dzielić strach jakieś sell próbować
dax korzysta my tez powinniśmy .... banan
7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):s&p nie naruszył 2959.75 i mamy konsekwencje szare iii trwa w najlepsze i może się dzielić strach jakieś sell próbować
2200 na open ?
nowicjusz napisał(a):nowicjusz napisał(a):Według moich kresek przekisimy się dzisiaj w miejscu.
Dopiero pod koniec sesji nastąpi mocniejszy ruch kierunkowy prawdopodobnie zwała. Ale nie jestem pewien , być może w górę.
Jedno jest pewne kisimy się przez większość sesji
Pozdrawiam
No i się kisimy :).
Jeśli dzisiaj nie będzie jakiegoś ruchu kierunkowego to jutro na 100%.
Mało tego zamknięcie sesji wychodzi mi
2166/2167
Pozdro
7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):s&p nie naruszył 2959.75 i mamy konsekwencje szare iii trwa w najlepsze i może się dzielić strach jakieś sell próbować
2200 na open ?
3 fala na bazowych dynamika nadciąga ? na co czekamy na 1.11 eur/usd
andy napisał(a):Nowicjusz , ostatnio przeprosiłeś i zrobiło się całkiem miło ,ale znowu wpis to wszystko psuje,,Jacek, dalej masz te kontrakty na dolara ?
Z tego co pamiętam to sporo ich chyba było ze 150 ?,,
czy musisz komuś zaglądać do kieszeni ?,czy podnieca Cię czyjaś wygrana czy przegrana ? wrzuć na luz ,a będzie całkiem przyjemnie.
nowicjusz napisał(a):andy napisał(a):Nowicjusz , ostatnio przeprosiłeś i zrobiło się całkiem miło ,ale znowu wpis to wszystko psuje,,Jacek, dalej masz te kontrakty na dolara ?
Z tego co pamiętam to sporo ich chyba było ze 150 ?,,
czy musisz komuś zaglądać do kieszeni ?,czy podnieca Cię czyjaś wygrana czy przegrana ? wrzuć na luz ,a będzie całkiem przyjemnie.
W sumie racja nie moje pieniądze nie mój interes.
Moje pytanie wynikało z faktu że Jacek intensywnie
przedstawiał wizję wzrostu dollara i ciekawy
byłem jak to u niego teraz wygląda.
Andy
Jak to leciało:
To ja Narcyz się nazywam przepraszam i dziękuję takich słów nie używam:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość