Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):W załączniku rozpiska hozzzy w trójce, która wydaje się że ma szanse na więcej.
Zapraszam do komentowania czwartkowych wydarzeń.
zdrówka
Topix
Ole napisał(a):Zdaje się, że odpalamy...
ryztyz napisał(a):Najblizsza godzina max 2 pokaza czy idziemy wyzej czy tylko podbitka przed dalsza korekta
Ole napisał(a):ryztyz napisał(a):Najblizsza godzina max 2 pokaza czy idziemy wyzej czy tylko podbitka przed dalsza korekta
Dokładnie
ryztyz napisał(a):Najblizsza godzina max 2 pokaza czy idziemy wyzej czy tylko podbitka przed dalsza korekta
Najwieksze zagrozenie widze w tym ze wszyscy widza hosse i sky is the limit...
rubik napisał(a):ryztyz napisał(a):Najblizsza godzina max 2 pokaza czy idziemy wyzej czy tylko podbitka przed dalsza korekta
Ja jakoś tylko sevena - permanentnego byka widzę, który mówi o hossie, pozostali czekaja kiedy to pierdyknie...
A co sie wydarzyło na linii USA - Chiny? Bo nie moge znaleźć nic.
rubik napisał(a):ryztyz napisał(a):Najblizsza godzina max 2 pokaza czy idziemy wyzej czy tylko podbitka przed dalsza korekta
Ja jakoś tylko sevena - permanentnego byka widzę, który mówi o hossie, pozostali czekaja kiedy to pierdyknie...
A co sie wydarzyło na linii USA - Chiny? Bo nie moge znaleźć nic.
nowicjusz napisał(a):Uwaga lotnik kryj się
Ssssspadamy i to ostrzej!
W piątek powinniśmy zejść poniżej 2230 a dokładniej do
2226
7777777777777 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Uwaga lotnik kryj się
2226
ale to my byki za miśka robimy robotę
irtek62 napisał(a):7777777777777 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Uwaga lotnik kryj się
2226
ale to my byki za miśka robimy robotę
dziękuje byczkom za moje S-ki...jak to mówia do 3 razy sztuka
spokojnie moge sie udac do zajęc pracowniczych...możliwośc korekty wiekszej normalnie czuć na odległość i chyba byki tez to czują ...pytanie kto zacznie pierwszy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość