jacek2978 napisał(a):Czekamy na mocniejszy ruch w dół 2 tyś na rajd św by fajnie wyglądał
realizacja dla shrka tak jak pisałem 2016 i to mi bardzo odpowiada,ale czy gruby ma takie samozdanie
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):Czekamy na mocniejszy ruch w dół 2 tyś na rajd św by fajnie wyglądał
Robi napisał(a):Irtek zamknąłem wszystkie S z obu serii, dobrze, że tu nie zaglądałem bo jak teraz patrzę na historię wpisów to latały poziomy 2300 minimum i nic tylko hossa,
777777777 - ostatnie twoje rekomendacje na JSW, PKN, BRASTER były wielką wtopą obyś z PBG miał rację
gracz07 napisał(a):Może 2164 dzisiaj?
prezes102 napisał(a):Kosa, jak tam Twoja opcja z 2 300? Nadal uważasz, że będziemy śmigać za tyle w tym miechu?
Jeszcze chwila i nawet Lem będzie po stronie Misia!
Piękne, dostojne rzekłbym spadanie.
Topix, na 2 164 jest Fibo 61,8% - jara się tym pół forumowiczów i 90% graczy w POKach. Znaczy, przelecą to z hukiem!
2 100 - okolice - może trochę odpuszczą.
Piękne przywitanie składek z PPK! Ha, ha, ha!
andy napisał(a):Irtek dzięki za wykresy są one jakoś bardziej czytelne niż te w bosiu , no i oczywiście za naniesione oznaczenia
Robi napisał(a):Irtek zamknąłem wszystkie S z obu serii, dobrze, że tu nie zaglądałem bo jak teraz patrzę na historię wpisów to latały poziomy 2300 minimum i nic tylko hossa,
777777777 - ostatnie twoje rekomendacje na JSW, PKN, BRASTER były wielką wtopą obyś z PBG miał rację
prezes Ty znowu zmieniasz pozycję chyba w extremumprezes102 napisał(a):Lem już odwrócony? Lecimy w przepaść. A Stany spokojnie w górę. Banan nasz jest niesamowity!
Super czwartek jest super!
Na fix 2 133.
topix napisał(a):andy napisał(a):Irtek dzięki za wykresy są one jakoś bardziej czytelne niż te w bosiu , no i oczywiście za naniesione oznaczenia
Dzisiejsza strategia futowa z bosia:
zdrówka
Topix
7777777777777 napisał(a):prezes Ty znowu zmieniasz pozycję chyba w extremumprezes102 napisał(a):Lem już odwrócony? Lecimy w przepaść. A Stany spokojnie w górę. Banan nasz jest niesamowity!
Super czwartek jest super!
Na fix 2 133.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości