Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
incognito napisał(a):dokupilem dlugie na pzu - kurs stoi w polowie wczorajszej swiecy
Robi napisał(a):Re: 27.11.2019 - komentarze na środę
Post przez 7777777777777 » 2019-11-27, 11:20
mamy dziś prostą grę wybić 2213 i zacząć nadrabiać do s&p czas ?
https://independenttrader.pl/fileman/Up ... xmag10.jpg przewodnia myśl jeżeli chodzi o czas ale usd król klucz
Co banan może nadrobić do jankesa.
Biorąc pod uwagę jankesa 3150 to banan powinien być ponad 25% od poprzedniego szczytu historycznego 3900 a więc teraz banan powinien sczytować w ok. 4500
Po za tym już więksi inwestorzy zaczynają się wyprowadzać z kraju bezprawia
Podsumowanie: perspektywy na bananie mizerne
Robi napisał(a):Re: 27.11.2019 - komentarze na środę
Post przez 7777777777777 » 2019-11-27, 11:20
mamy dziś prostą grę wybić 2213 i zacząć nadrabiać do s&p czas ?
https://independenttrader.pl/fileman/Up ... xmag10.jpg przewodnia myśl jeżeli chodzi o czas ale usd król klucz
Co banan może nadrobić do jankesa.
Biorąc pod uwagę jankesa 3150 to banan powinien być ponad 25% od poprzedniego szczytu historycznego 3900 a więc teraz banan powinien sczytować w ok. 4500
Po za tym już więksi inwestorzy zaczynają się wyprowadzać z kraju bezprawia
Podsumowanie: perspektywy na bananie mizerne
Robi napisał(a):tak, Irtek jestem bp, przymierzam się do zajęcia na nowej serii ale nie wcześniej jak jutro/piątek
Także od juta tu nie będę zaglądał bo to naprawdę przynosi szkody w głowie.
Możemy popisać na mailu.
Robi napisał(a):tak, Irtek jestem bp, przymierzam się do zajęcia na nowej serii ale nie wcześniej jak jutro/piątek
Także od juta tu nie będę zaglądał bo to naprawdę przynosi szkody w głowie.
Możemy popisać na mailu.
irtek62 napisał(a):ponieważ blog to sztuka inwestowania moja technika gry intra z 1S...wariactwo???..sami oceńcie
miałem jeszcze jedno wejscie na L udane na +5 pkt i na dzis moge spokojnie opuścic ten grajdoł....,lub zajrzeć co tu słychac ...
irtek62 napisał(a):wejćie nr2 z formacji harmonicznych...i sztywnym TP po widocznym impulsie, założyłem korekte togo spadku i w C na fibo ustawiony TP....
7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):wejćie nr2 z formacji harmonicznych...i sztywnym TP po widocznym impulsie, założyłem korekte togo spadku i w C na fibo ustawiony TP....
też tak grywałem sporo ale wątroba już nie daje rady
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości