Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):Myślę, że robimy 4, potem jeszcze kilkunastopunktowe zejście i fala b jako rajd św. Mikołaja. Ale gramy z oszustem i może być różnie.
nie mam akcji poza pbg dużo opcji mam ale w tym tygodniu nie kupowałem mogę tylko S grać pod posiadane puty ale też nie gram czekam cierpliwie na lepszy sentyment na edku i eem i na bitwę o 3180 na s&pRobi napisał(a):Irtek, nie trzeba daleko szukać, 7777777777777 dużo kupuje akcji
spin napisał(a):irtek a jak to rozpisac falowo? jesli masz jakas wizje?
raport za III kwartał będzie nadal fatalny oby lepszy był w rafako jeszcze 4 kwartały muszą wytrzymać jak wytrzymają to później pójdą dywidendy z rafako i zacznie się poprawaRobi napisał(a):777777777777, na PBG wiemy, że nic nie wiemy, walne nic nie rozjaśniło, ważne aby nie utracili kontroli nad Rafako
irtek62 napisał(a):Ole napisał(a):Myślę, że robimy 4, potem jeszcze kilkunastopunktowe zejście i fala b jako rajd św. Mikołaja. Ale gramy z oszustem i może być różnie.
Ole jesli 2 w tym ruchu to była ta rakieta to 4 moze byc mizerna...
topix napisał(a):Albo:
zdrówka
Topix
spin napisał(a):ok dzieki, tylko ta 3 troche nie wyglada na impuls , ale cholera go wie
w kazdym razie oporem 2185, na razie kisimy sie przy dnie
Robi napisał(a):jak mała zmienność to jak ma płacić jeszcze jeden dołek chyba
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości