Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):tym bardziej sklaniam sie ku mocnemu ruchu w kierunku 1700 i duzo nizej Ale to tylko moje przypuszczenia i tylko ja pod to gram W okolicach 2 tys przebiega linia wsparcie dlugoterminowych wzrostow wiec pewnie nie obejdzie sie bez niespodzianki.
mnie to lotto może być 2000 byle w marcu było powyżej 2350prezes102 napisał(a):Trzymać S i zarabiać!!! Straty w taaaakim trendzie się szybko odrobi. Może sobie nawet jakiś jacht kupię na Święta?
Przeszli wszystkie Fiba, jak zapałki. I RGR na 100 punktów się szybko zrealizował, zgodnie z moim rysunkiem. Ale to nie koniec, bo liczba Apaczy jest przeogromna, każdemu marzy się rajd Santa. To oznacza, że pojedziemy dalej i to dużo niżej niż 2 tysie!
Rano luka w dół i kolejne S, bo to dopiero początek spadków.
A kosa ma jeszcze tańsze opcyjki. 2 300 miało być, prawie jak 2 000.
prezes102 napisał(a):Trzymać S i zarabiać!!! Straty w taaaakim trendzie się szybko odrobi. Może sobie nawet jakiś jacht kupię na Święta?
Przeszli wszystkie Fiba, jak zapałki. I RGR na 100 punktów się szybko zrealizował, zgodnie z moim rysunkiem. Ale to nie koniec, bo liczba Apaczy jest przeogromna, każdemu marzy się rajd Santa. To oznacza, że pojedziemy dalej i to dużo niżej niż 2 tysie!
7777777777777 napisał(a):mnie to lotto może być 2000 byle w marcu było powyżej 2350prezes102 napisał(a):Trzymać S i zarabiać!!! Straty w taaaakim trendzie się szybko odrobi. Może sobie nawet jakiś jacht kupię na Święta?
7777777777777 napisał(a):Wpisy jakby już dołek był za nami
7777777777777 napisał(a):Wpisy jakby już dołek był za nami
Ole napisał(a):Jedna falka się rozbudowała a na forum był krzyk jakby giełdę mieli zamykać. Wzywanie do posypywania głów popiołem, wyklinanie analizy technicznej.
Dzisiaj rośnie i jeszcze urośnie. Armageddon (na chwilę oczywiście) odłożony. O kreskach pisał nie będę bo to świadectwo, że jest się leszczem.
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):Wpisy jakby już dołek był za nami
Możliwe, że dołek prawego ramienia orgr jest już przyklepany. Szyja na 2600
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość