Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
inwestor napisał(a):Ja brałem udział w pierwszej hossie. Wszedłem tuż przed szczytem. Codziennie rano Rzeczpospolita i wpisywanie kursów do Excela. Spółek było ze 20. Oczywiście wtopiłem. :)
Ole napisał(a):Póki co robimy c w 4 albo c w B. Urosło i spadło trójką - czyli teraz c. Chwilowo urośnie potem będzie niżej.
inwestor napisał(a):Ja brałem udział w pierwszej hossie. Wszedłem tuż przed szczytem. Codziennie rano Rzeczpospolita i wpisywanie kursów do Excela. Spółek było ze 20. Oczywiście wtopiłem. :)
prezes102 napisał(a):kosa znów zniknie z forum, z tym naganianiem na L
rubik napisał(a):Ole napisał(a):Póki co robimy c w 4 albo c w B. Urosło i spadło trójką - czyli teraz c. Chwilowo urośnie potem będzie niżej.
Dołek powinniśmy uklepywać już teraz, może za miesiąc. W kwietniu przebijać szyję na 2600 a 2-3 kwartały później (następna Gwiazdka) stukać w 3600.
1500pkt w rok. Brzmi zachęcającoinwestor napisał(a):Ja brałem udział w pierwszej hossie. Wszedłem tuż przed szczytem. Codziennie rano Rzeczpospolita i wpisywanie kursów do Excela. Spółek było ze 20. Oczywiście wtopiłem. :)
Był już wtedy excel? Chyba jeszcze na Windowsie 3.11 albo Win95prezes102 napisał(a):kosa znów zniknie z forum, z tym naganianiem na L
O czym Ty mówisz chłopcze? Kiedy kosa zniknął z forum po nietrafionej prognozie? Chyba pomyliłeś to miejsce z forum bankiera
rubik napisał(a):Ole napisał(a):Póki co robimy c w 4 albo c w B. Urosło i spadło trójką - czyli teraz c. Chwilowo urośnie potem będzie niżej.
Dołek powinniśmy uklepywać już teraz, może za miesiąc. W kwietniu przebijać szyję na 2600 a 2-3 kwartały później (następna Gwiazdka) stukać w 3600.
1500pkt w rok. Brzmi zachęcającoinwestor napisał(a):Ja brałem udział w pierwszej hossie. Wszedłem tuż przed szczytem. Codziennie rano Rzeczpospolita i wpisywanie kursów do Excela. Spółek było ze 20. Oczywiście wtopiłem. :)
Był już wtedy excel? Chyba jeszcze na Windowsie 3.11 albo Win95prezes102 napisał(a):kosa znów zniknie z forum, z tym naganianiem na L
O czym Ty mówisz chłopcze? Kiedy kosa zniknął z forum po nietrafionej prognozie? Chyba pomyliłeś to miejsce z forum bankiera
7777777777777 napisał(a):Wczoraj pierwsze ponad 200 PLN napłynęło do ppk z mojej pensji w tydzień dwa zaczniemy szalony rajd
nowicjusz napisał(a):Hej robaczki wiem że tęskniliście :)))
Chciałem tylko powiedzieć do wygasu 1930 zobaczymy.
A potem zapiąć pasy i ostra jazda w górę!!!!!
Szykujcie kasę na zakupy akcji
Pozdro
Noob
K.urwa wieczny się pisze przez cz a nie rz.
Wybacz ale strasznie mnie to drażni
nowicjusz napisał(a):Kosa a Kiedy wygas z tych opcji?.
Noob Wybacz nie chcę się przy.pierdalać ale zerknij na swoją wypowiedź i przeczytaj ją jeszcze raz.
K.urwa wygląda jak ślinotok pisz jakoś do rzeczy i z sensem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości