7777777777777 napisał(a):dzięki eur/usd jesteśmy w lekkiej przeciw fazie do bazowych może to zmylić i zgubić miśka zwłaszcza że azja mocno na plus była
eur/usd przebija szybką kreskę na h4 nasi od razu próbują
przy okazji 3,79 usd/pln wzywa
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
7777777777777 napisał(a):dzięki eur/usd jesteśmy w lekkiej przeciw fazie do bazowych może to zmylić i zgubić miśka zwłaszcza że azja mocno na plus była
7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):dzięki eur/usd jesteśmy w lekkiej przeciw fazie do bazowych może to zmylić i zgubić miśka zwłaszcza że azja mocno na plus była
irtek62 napisał(a):jak sądzisz czy takie śledzenie to przekuje sie potem w możliwość złapania intencji grubasa co do kierunku nastepnej serii??
No może serii to za dużo powiedziane ale przynajmniej na kierunek bliskiej przyszłości np 1-miesiąca??
sukces odnieśli do czerwca mają zdecydować czy korzystają z funduszy czy rezygnują przesuwając termin rownowagi za 2050 rokirtek62 napisał(a):7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):dzięki eur/usd jesteśmy w lekkiej przeciw fazie do bazowych może to zmylić i zgubić miśka zwłaszcza że azja mocno na plus była
z d1 cienie od góry straszą ale seven od 1.10 ( 4.0235---3.7993) 4.11 mamy impuls imo mozliwe ze zrobiliśmy kor.abc i ponownie na dół ale wcale bym sie nie zdziwił jakby poszła wxy coby odpowiadało u nas zejsciem wig20 do 1900pkt...bo jak na 3 falę to cos za mału impet tego spadku czyli umacnianie naszej złotówki..ale czytając wczorajszą prasę gdzie naszi parlamentarzyści tak zdecydowanie wypowiadali się pozytywnie o naszych re( de)formach i demokracji( Jaki Kępa itp) to napawa mnie to dość umiarkowaną radością odnośnie przyszłości i podziałem funduszy unijnych ....juz z jednych zostaliśmy sami( do czerwca) a jak to przedstawionio że nasz kraj" poniósł ogromny sukces"
Ole napisał(a):Byłbym wdzięczny za przykłady drożyzny w sklepach. To nie jest forum "Wyborczej".
irtek62 napisał(a):mam pytanie czy ktoś z was kiedys rolował fw???? ważne... bo ja osobiście nigdy tego nie robiłem i dlatego moje pytanie bo jak zamienić S na S czy L na L wydaje sie dość proste ale np. S na L bądż L na S..jak to musi wygladać...
rubik napisał(a):irtek62 napisał(a):mam pytanie czy ktoś z was kiedys rolował fw???? ważne... bo ja osobiście nigdy tego nie robiłem i dlatego moje pytanie bo jak zamienić S na S czy L na L wydaje sie dość proste ale np. S na L bądż L na S..jak to musi wygladać...
to proste irtek, jeśli masz S i chcesz zrolorać na S to po prostu kupujesz na starej serii zamykając kontrakty a sprzedajesz na nowej albo tylko sprzedajesz na nowej a stara się rozliczy na koniec sesji
a jak chcesz zrolować S na L to kupujesz na nowej a stara się rozliczy na koniec dnia
Ole napisał(a):Czy to jest wybicie?
Ole napisał(a):Czy to jest wybicie?
Jaki zasięg Koledzy prognozują?
ryztyz napisał(a):Ole napisał(a):Czy to jest wybicie?
Tak. Leci druga noga w gore mi wychodzi nawet ponad 2200 zasieg...wyciskanie esek bedzie
Ole napisał(a):ryztyz napisał(a):Ole napisał(a):Czy to jest wybicie?
Tak. Leci druga noga w gore mi wychodzi nawet ponad 2200 zasieg...wyciskanie esek bedzie
Fibo 47-52 czeka.
Według OECD Polska będzie w przyszłym roku najszybciej rozwijającym się krajem w Europie (nie tylko w UE).
irtek62 napisał(a):Ole napisał(a):ryztyz napisał(a):Ole napisał(a):Czy to jest wybicie?
Fibo 47-52 czeka.
Według OECD Polska będzie w przyszłym roku najszybciej rozwijającym się krajem w Europie (nie tylko w UE).
jak dla mnie to super okazja po takim info na wywałkę niech jeszcze ciagną jak najwyzej moze uda mi sie wyplatac z call2200
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości