Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):Fibo po wczorajszej sesji.
zdrówka
Topix
andy napisał(a):a na razie może WX
irtek62 napisał(a):czekam na S-kę(128 lub127) dostałem 128....i teraz ważne co bedzie..dla spadków powinien byc impuls czyli teraz 5 w dół a jak zatrzyma sie i nie zrobi to bedzie to korekta i trza z S spieprzać lub zaminiać na L...
andy napisał(a):S.pod flagę
prezes102 napisał(a):andy napisał(a):S.pod flagę
Bardzo merytoryczny wpis? Flaga S w trendzie wzrostowym??? Jeśli już, to flaga wzrostowa, jak pisał kosa.
Wskaźniki schłodzone, idziemy na 61,8% Fibo. Nie wiem, jak być bardziej precyzyjnym.
Bardzo merytoryczny wpis? Flaga S w trendzie wzrostowym??? Jeśli już, to flaga wzrostowa, jak pisał kosa.
Wskaźniki schłodzone, idziemy na 61,8% Fibo. Nie wiem, jak być bardziej precyzyjnym.
andy napisał(a):Irtek, dzięki za malunki, ,bowiem jeden wykres wart 1000 słów
andy napisał(a):Irtek, dzięki za malunki, ,bowiem jeden wykres wart 1000 słów
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Irtek, dzięki za malunki, ,bowiem jeden wykres wart 1000 słów
download/file.php?id=18278&mode=view prawda
andy napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Irtek, dzięki za malunki, ,bowiem jeden wykres wart 1000 słów
download/file.php?id=18278&mode=view prawda
Seven ,wszystko ma swój czas, i na ten malunek też przyjdzie czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości