Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Zakladam bycza koncowke....
Ole napisał(a):od hossy dzieli nas od 70 do 130 pkt
rubik napisał(a):Skalp eL daxa wziąłem
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):Skalp eL daxa wziąłem
Po co Ci to już równia pochyla
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):Skalp eL daxa wziąłem
albo abc wykończone i za chwilę powrót do wzrostów
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):Skalp eL daxa wziąłem
albo abc wykończone i za chwilę powrót do wzrostów
Rubik w poniedziałek może być luka jak bazuka i to bez wzgledu czy Chiny otworzą giełdę czy po otwarciu zawiesza notowania
7777777777777 napisał(a):Rubik zdyskontowane jest 5% spadku? A jak spadnie15% zanim zawiesza notowania ?
jacek2978 napisał(a):Osoby które myślą o hossie na naszym bananie niech lepiej zejdą na ziemię bo nic takiego nie nastąpi
Prawda jest taka że odkąd zaczęła się likwidacja offe od tego czasu zaczęły się spadki Offe z olbrzymim balastem papierów musiał wywalac papier Systematycznie pozbywają się ostatnich papierów ze względu na cenę aż do definitywnego zagłady funduszu który ma nastąpić w 2020 roku Więc przed nami jeszcze kilka miesięcy ostrych spadków offe musi wyprzedzać resztę papieru
A skoro musi pozbyć się papieru więc po co podnosić cenę skoro będzie dużo taniej W ten sposób dojdziemy do 1750 a nawet do 1400 pkt i zacznie się Długi boczniak Offe było łakomym kąskiem dla dużych graczy tylu J P Morgan ponieważ pilnowali kapitał w papiery a skoro zniszczyli offe to i niema godnego przeciwnika Więc będziemy dużo niżej Trzymać S i zarabiać
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):Rubik zdyskontowane jest 5% spadku? A jak spadnie15% zanim zawiesza notowania ?
Tak też może być, planuje ta pozycję zamknąć jeszcze dzisiaj i na weekend zostać bp i liczę na jakąś korektę przed close, tak do poziomu 13030
rubik napisał(a):rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):Rubik zdyskontowane jest 5% spadku? A jak spadnie15% zanim zawiesza notowania ?
Tak też może być, planuje ta pozycję zamknąć jeszcze dzisiaj i na weekend zostać bp i liczę na jakąś korektę przed close, tak do poziomu 13030
usredniłem skalpa po 900 i już out na minimalnym zysku. bp.
jacek2978 napisał(a):Spadek w chinach zostanie zdyskontowany w poniedziałek na rynku A te brednie co pisze Rubik to przejaw rozpaczy niepowodzeń na rynku
Trzymać S i zarabiać
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości